Teknoloji

Snapchat Köpek Lensleri ile hayvanlar alemini kucaklamayı sürdürüyor

snapchat trump

Snapchat geçtiğimiz ekim ayında Kedi Lensleri‘ni duyurmuş ve kullanıcılarına kedileriyle birlikte eğlenceli fotoğraflar çekme imkanını sunmuştu. Şirket yıl bitmeden hayvanlara yönelik bu açılımının kapsamını biraz daha genişletti. Snapchat Köpek Lensleri ile kullanıcılarına köpekleriyle de eğlenceli anlar yaşamaları için yeni bir araç sağlıyor.

Köpek Lensleri, 24 Aralık itibarıyla Snapchat’te kullanıcılarla buluşmaya başladı. Yeni lenslerinin yayınlanmasını bir videoyla duyuran şirket, bu videoda köpek filtreleri içindeki mevcut seçeneklerden bazılarını da sergiliyor. Pizza yüz, çeşitli gözlükler ve eğlenceli unsurlar videoda göze çarpıyor. Filtrelerin köpeklerin yüzüne düzgün biçimde yerleştirilmiş olması da videonun öne çıkan noktaları arasında bulunuyor.

Şu an için kullanılabilen köpek filtrelerinin sayısı oldukça az. Ancak Snapchat kısa süre içinde bu sayıyı artırmayı planlıyor. Köpek Lensleri de Kedi Lensleri ile aynı mantık çerçevesinde çalışıyor. Kullanıcılar telefonlarının kameralarını köpeklerinin yüzüne tuttuktan sonra karşılarına çıkan filtreler arasından seçim yapabiliyor.

[tg_youtube width=”” height=”” video_id=”71BLYTtX7TI”]

Snapchat Köpek Lensleri ile yüz tanıma ve yapay zekâ çalışmaları konusunda geldiği noktayı da göstermiş oluyor. Şirketin standart filtreleri de hayvanların yüzlerine uygulanabilse de, Kedi ve Köpek Lensleri ile hayvanların yüzlerine tam olarak oturan seçenekler sunuluyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER