Eğlence

Snapchat’in yeni içeriğinin yıldızı kullanıcılar olacak

snapchat bitmoji tv

Snapchat, Bitmoji ile sunduklarını standart çıkartmaların, oyunların ve hikayelerin ötesine taşımaya hazırlanıyor. Sosyal ağ, yine Discover sekmesinde Bitmoji TV adını taşıyan bir dizi sunacak. Bu dizinin başrolünü ise kullanıcıların ve arkadaşlarının Bitmoji avatarları üstlenecek.

Bitmoji TV’de Snapchat’in kullanıcıları kendilerini gizli ajan görevlerinde, zombi olurken veya bir uzay gemisi mürettebatı olarak görebilecek. Bitmoji TV, önümüzdeki şubat ayına kadar yayınlanmayacak. Ancak servisi şimdiden denemek isteyenler, abone olarak kendilerinin yıldızı olduğu maceraları izleyebiliyor.

Snap’ten şimdilik konuyla ilgili fazla detay paylaşılmış değil. Yeni bölümlerin hangi sıklıkla yayınlanacağı, reklam gösteriminin nasıl yapılacağı ve içeriğin yapımcılığını ünlü bir ismin üstlenip üstlenmeyeceği belirsizliğini koruyor.

Snapchat Bitmoji TV ile Bitmoji’nin değerini artıracak

Ancak bir Snap yetkilisi tarafından TechCrunch’a yapılan açıklamaya göre, Bitmoji TV’nin küresel prömiyeri “yakında” gerçekleştirilecek.

Snapchat’in bu hamlesinin Bitmoji’nin değerini artırmak adına önemli olduğu söylenebilir. Ancak platformun Discover bölümünün de değeri, bu proje sayesinde biraz daha yükselebilir. Discover’da haber içeriklerinin sayısı bir hayli fazla olsa da, orijinal eğlence içeriklerinin sayısının az olması nedeniyle kullanıcıları tutmakta zorlanıyor. Bitmoji TV, kullanıcıların Discover bölümünü daha sık ziyaret etmesini sağlayacak bir vesile olabilir.

İLGİLİ HABERLER