Teknoloji

Slack logosunu bir kez daha yeniledi

Slack microsoft dm

Slack, 2019’u yeni bir logoyla karşılamış ve eski logosuna daha taze bir görünüm kazandırmıştı. Ancak bu taze logonun ömrü çok uzun olmamışa benziyor. Logosunu bir kez daha yenileyen şirket, mor renkli arka plandan vazgeçerek beyaz renkli bir arka planı kullanmaya başladı.

Logoda yapılan değişiklik, şirketin Twitter hesabı aracılığıyla duyuruldu. Yeni logo, Android ve iOS uygulamaları için yayınlanan son güncellemeyle kullanıcılara dağıtılıyor. Slack’ten yapılan açıklamada, değişikliğin uygulamanın ikonunun telefonların ana ekranında daha iyi görülmesi amacıyla gerçekleştirildiği belirtildi. Bazı kullanıcılardan uygulama ikonunun zor görüldüğüne dair şikayetlerin gelmesi üzerine logonun yenilendiği ifade ediliyor.

Slack’i Android’de kullananlar yine telefonun arayüzüne göre uyarlanmış ikonlar görecek. Eğer arayüzde yuvarlak ikonlar kullanılıyorsa Slack’in ikonu da yuvarlak olarak gösterilecek.

 

Slack yeni logosunda arka planın rengini değiştirse de, kafa karışıklıklarını tam olarak engelleyemeyecek gibi görünüyor. Yeni arka plan rengiyle uygulamanın logosunun Google Fotoğraflar ve iOS’in Fotoğraflar uygulamalarının logosuna benzediğini gösteren paylaşımlar kısa süre içinde sosyal medyada dolaşmaya başladı.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER