EğlenceTeknoloji

Skyrim çıkışından 10 yıl sonra güncelleniyor

skyrim
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Bethesda Softworks, popüler oyunu Skyrim’in çıkışından 10 yıl sonra güncelleneceğini açıkladı. Güncelleme, oyunun çıkışının 10. yıl dönümü olan 11 Kasım tarihinden itibaren Skyrim Special Edition sahiplerine ücretsiz olarak dağıtılacak.

Sunulan yenilikler bununla da sınırlı kalmayacak. Bethesda Creation Club kapsamında sunulan üç özel içeriği Special Edition sahiplerine ücretsiz olarak dağıtacak. Bunlar arasında balığa gidebilme yeteneği de bulunuyor.

Bethesda 11 Kasım’da oyunun başka bir versiyonunu da yayınlayacak. Söz konusu versiyon “The Elder Scrolls V: Skyrim Anniversary Edition” adını taşıyor. Bu versiyonda Special Edition’daki her şeyin yanı sıra üç adet ücretsiz Creation Club parçası ve 500’den fazla özel Creation Club içeriği bulunuyor. Bunlar arasında görevler ve silahlar da yer alıyor.

Special Edition’a sahip olanlar veya oyunu Xbox Game Pass üzerinde oynayanlar da bu versiyonu satın alabilecek. Ancak Bethesda’dan henüz bir fiyat bilgisi verilmiş değil.

Yeni nesil güncellemesiyle Skyrim üç tam konsol nesli görmüş olacak. Bethesda bir taraftan da oyunun VR versiyonu üzerinde çalışmaya devam ediyor.

İLGİLİ HABERLER