Teknoloji

Skullcandy Push ile ilk kez gerçekten kablosuz bir seçenek sunuyor

skullcandy push

Ses aksesuarları üreticisi Skullcandy, ilk gerçek kablosuz kulaklığını duyurdu. Skullcandy Push adını taşıyan kulaklık, birbirinden bağımsız iki kulaklık topuzundan oluşuyor. Her iki kulaklık topuzunun kenarında da büyük bir tuş bulunuyor. Söz konusu tuşlar gelen aramaları yanıtlamak, çalan şarkıyı değiştirmek ve ses ayarı yapmak için kullanılıyor. Buna ek olarak, bu tuşlar ile telefonun dijital asistanını aktive etmek, mesaj göndermek veya hatırlatıcı kurmak gibi işlemler de yapılabiliyor.

Push ile kullanıcılar 6 saat boyunca müzik dinleyebiliyor. Buna ek olarak, kulaklıkla birlikte gelen ve şarj özelliğine de sahip taşıma kutusu sayesinde 6 saatlik bir ek kullanım süresi daha elde edilebiliyor. Dinleme süresi Apple AirPods’un 5 saatlik dinleme süresini geride bırakıyor. Ancak AirPods’un taşıma kutusunun kulaklığı birden çok kez şarj edebildiğini ve 24 saatlik ekstra bir kullanım süresi sağladığını unutmamak gerekiyor.

Skullcandy Push için “Psikotropikal Mavi” adını taşıyan tek bir renk seçeneği sunuluyor. Yumuşak kanca sayesinde kulaklık topuzunun kulağa tamamen yerleşmesi ve düşmemesi sağlanıyor. Buna rağmen, Skullcandy kulaklığının egzersiz sırasında kullanıma uygun olmadığına vurgu yapıyor. Push’un suya ve tere karşı dayanıklı olmaması, bu uyarının temel nedeni olarak öne çıkıyor.

Skullcandy Push, ABD’de yıl sonuna kadar sadece Target tarafından satılacak. 15 Ocak sonrasında ise başka mağazalardan da 129.99 dolar karşılığında kulaklığı satın almak mümkün olacak.

İLGİLİ HABERLER