Eğlence

Apple TV+ yeni dizisi Silo’ya ikinci sezon onayı verdi

silo apple tv+

Apple TV+’ın yeni dizilerinden Silo Apple‘dan ikinci sezon onayı aldı. Hugh Howey’in romanından uyarlanan ve “kıyamet sonrası” bir dönemi anlatan Silo’nun ilk bölümü 5 Mayıs’ta yayınlanmıştı. Dizinin ilk sezon finali de 30 Haziran’da ekranlara gelecek.

Dizi, insanlığın son kalıntılarını barındıran ve onları dışarıdaki ıssız manzaradan koruyan bir yeraltı tesisi olan bir siloda geçiyor. 1. İlk sezon, dünyanın sonunu ve bir tür “küçük kasaba gizemini” bir arada sunuyor. Silo’nun oyuncu kadrosunda Rebecca Ferguson, Common, Harriet Walter, Chinaza Uche, Avi Nash, David Oyelowo, Rashida Jones, ve Tim Robbins gibi isimler bulunuyor.

Dizinin baş yapımcısı Graham Yost, konuyla ilgili olarak şu ifadeleri kullandı: “Dünyanın dört bir yanından izleyicilerin kendilerini Hugh Howey’in romanlarına hayat vermek için yarattığımız destansı dünyaya kaptırması için sabırsızlanıyoruz. Apple ilk günden beri vizyonumuza inandı ve bu hikayenin derinliklerine inme ve silodaki karakterlerimizin katmanlarını detaylı inceleme fırsatına sahip olmak bizim için bir onur.”

Silo Apple’ın “gizem” dizilerine olan sevgisini bir kez daha gösteriyor

Silo Apple TV+’ın “gizem” dizilerine olan ilgisini bir kez daha görmeyi sağlıyor. Şirket daha önce de Severance ve Servant gibi dizilerini uzatmıştı. Apple böylelikle izleyicilerin diziye olan ilgisini de yukarıya çekmişti.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER