Eğlence

Shazam ücretsiz Apple Music aboneliği hediye ediyor

apple music shazam
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Apple, geçtiğimiz yılın sonlarında bazı ülkelerde kullanıcılarına yılbaşı hediyesi olarak altı aya varan ücretsiz Apple Music abonelikleri armağan etmişti. Şirket bu kampanyayı bir kez daha yapıyor. Şirket, Shazam üzerinden beş aya varan sürelerde ücretsiz Apple Music aboneliği armağan ediyor. Yeni kullanıcılar için beş ay olan bu süre, daha önce servisi kullananlar için daha kısa tutuluyor.

Apple Music’te yeni kullanıcılara ilk günden beri ücretsiz deneme imkanı sunuluyor. Ancak yeni kampanyayla daha önce servise abone olmayanlara beş ay boyunca ücretsiz erişim fırsatı veriliyor. Bu fırsata erişim de geçtiğimiz yılkine benzer biçimde yapılıyor.

Kullanıcılar iPhone veya iPad’lerinde Shazam’a bir şarkıyı dinlettikten sonra çıkan bilgi ekranında “Apple Music’te dinle” seçeneğine dokunduklarında karşılarına bir teklif çıkıyor. Burada daha önce Apple Music’e abone olmayanlara beş aylık ücretsiz deneme imkanı sunuluyor. Bazı kullanıcılar Shazam’ın ayarlarında Apple Music’in deneme süresini uzatmaya yönelik bir teklifin bulunduğunu da belirtiyor.

Apple, Apple Music için Shazam üzerinden sunulan bu teklifi Shazam’ın App Store sayfasında doğruladı. Teklifin ABD, Birleşik Krallık, Avustralya, Kanada, Norveç, Hindistan ve İsveç gibi ülkelerde geçerli olduğu ifade edildi. Bu teklifin geçerli olduğu ülkeler arasında Türkiye’nin de bulunduğunu belirtmekte fayda var.

İLGİLİ HABERLER