Teknoloji

Sharp Aquos S2 TENAA belgelerinde kendisini gösterdi

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

sharp aquos s2Sharp’ın yeni amiral gemisi telefonunu bugün gözler önüne çıkarması bekleniyor. Sharp Aquos S2 adını taşıyan telefonda 2048 x 1080 piksel çözünürlüklü 5.5 inç ekranın bulunması öngörülüyor. Sekiz çekirdekli 2.2 GHz Qualcomm Snapdragon 660 işlemci de telefonun özellikleri arasında sayılıyor.

Genel beklenti Sharp’ın Aquos S2’de 4K çözünürlüklü bir ekrana yer vereceği yönündeydi. Ancak internete sızan FS8016 numaralı model, bu beklentiyi boşa çıkarıyor. Çin’in telefon sertifikasyon kurumu TENAA’nın belgelerinde görülen Aquos S2 ile ilgili pek çok detay şimdiden netleşti.

Son sızıntı, Aquos S2’nin birden fazla versiyonunun olduğunu gösteriyor. Aquos S2 modellerinden birinde 4 GB RAM ve 64 GB dahili depolama alanı, diğerinde ise 6 GB RAM ve 128 GB dahili depolama alanının olacağı söyleniyor. Aquos S2’nin arkasında çift lensli bir kamera kurulumunun bulunması da beklentiler arasında yer alıyor. Kamera sensörlerinden birinin 12 megapiksel, geniş açılı olan ikinci lensin ise 8 megapiksel çözünürlüğe sahip olması öngörülüyor. Aquos S2’nin ön kamerasının ise 8 megapiksel çözünürlüğe sahip olacağı konuşuluyor.

Aquos S2’nin FS8010 numaralı modelinde Qualcomm Snapdragon 330 işlemcinin bulunması bekleniyor. Diğer bileşenlerde bir değişim öngörülmezken, Sharp’ın parmak izi tarayıcısını ekranın altına entegre etmeyi başardığı da söylentiler arasında yer alıyor.

Sharp Aquos S2 bugün resmiyet kazanabilir

Telefona dair iddiaların doğrulanması için fazla uzun süre beklemeye gerek kalmayacak gibi görünüyor. Aquos S2’nin bugün tanıtılacağı söyleniyor.

İLGİLİ HABERLER