ManşetlerSatın Alma Rehberi

Sevgililer Günü hediyesi arayanlar için teknolojik ürün önerileri – Video

14 Şubat Sevgililer Günü yaklaşıyor. Bu nedenle çiftler arasında hediye alışverişi için telaş da başlamış durumda. Teknolojik ürünler her yıl olduğu gibi bu yıl da akla gelebilecek en güzel hediye seçenekleri arasında yer alıyor. MediaMarkt’ın katkılarıyla hazırladığımız videomuzda Sevgililer Günü hediye önerileri yer alıyor. Hediye fikirleri sayesinde satın alacağınız hediyeyi daha rahat seçebilirsiniz.

iPhone 12 mini ve iPhone 12

Apple’ın en yeni akıllı telefonları içinde iPhone 12 mini ve iPhone 12 modelleri fiyat açısından diğerlerine göre daha uygun noktada bulunuyor. iPhone 12 mini, küçük boyutları ile özellikle kadınlar için güzel bir seçim olabilir. 5.4 inç OLED ekranı keskin ve net görüntüler sunarken Apple A14 Bionic işlemciyle yüksek performans bu küçük iPhone sahiplerini bekliyor.

Bu arada 6.1 inç ile büyük ekranlı iPhone 12 de erkekler için olduğu kadar kadınlar için de güzel bir hediye seçeneği olabilir. Üstelik her iki telefonun da beş farklı renk seçeneği var ve arada mavi ve kırmızı gibi renk seçenekleri de bulunuyor. Her iki telefonun da arkasında iki tane kamera bulunuyor. Bu telefonlarla her türlü ışık koşulu altında iyi videolar çekebilirsiniz. Dolby Vision HDR video çekimi de her iki telefonun artıları arasında bulunuyor. Hiç şüphesiz her iki telefon da sevgilinizi çok mutlu edecektir.

Samsung Galaxy S21

Eğer sevgiliniz Android telefon kullanmayı daha çok seviyorsa, bununla birlikte büyük boyutlu telefonlardan hoşlanmıyorsa, onu bir Galaxy S21 ile fazlasıyla sevindirebilirsiniz. 6.2 inç OLED ekranlı bu telefon internette gezinmek, video izlemek veya fotoğraflara bakmak için yeterli bir alan sunuyor. Arkada ise üç tane kamera var. Bunların arasında 64 megapiksel telefoto kamera da bulunuyor. Bu kamera sistemi sayesinde sevgilinizle en unutulmaz anlarınızı ölümsüzleştirmeniz mümkün olacaktır. Galaxy S21, farklı renk seçenekleriyle hem kadınlara hem de erkeklere hitap eden bir telefon. Bu arada her şeyi en yüksek seviyesinde isteyen bir sevgiliniz varsa, bütçeniz de elverişliyse, Galaxy S21 serisinin en üst modeli olan Galaxy S21 Ultra’yı tercih edebilirsiniz. Bu telefon ekranı, kamerası ve S Pen desteğiyle sevgilinizin hayatının her alanında işine yarayacak bir şeyleri mutlaka sunacaktır.

iPad 8. Nesil

Tabletler şu sıralar sadece eğlenceli zaman geçirme veya bir şeyler okumak için değil, iş ve eğitim için de oldukça kullanışlı cihazlar. 8. nesil iPad ise, sahip olduğu özelliklerle fiyat-performans noktasında en iyi tabletlerden bir tanesi. Sevgilinize bir iPad satın alarak onu fazlasıyla sevindirebilirsiniz. Klasik iPad tasarımını koruyan ve yine uzay grisi, gümüş, altın renk seçenekleriyle gelen 8. nesil iPad, sahip olduğu Apple A12 Bionic işlemciyle her işi rahatlıkla yerine getiriyor. Öndeki FaceTime kamerası görüntülü görüşmeler için yeterli kaliteyi sunarken arkadaki 8 megapiksel kamerası da belge tarama ve bunun gibi öncelikli işler için başarılı oluyor. Bu arada iPad’in 10.2 inç ekranı sevgilinizle bir şeyler izlemek isterseniz, her ikinizin de rahat bir şekilde görmenizi sağlayacak geniş görüş açısını sunuyor.

Akıllı Saatler

Akıllı saatler de ister kadına ister erkeğe, alınabilecek en iyi hediyeler arasında yer alıyor. Piyasada farklı özelliklere ve fiyatlara sahip birçok seçeneği bulmak mümkün. Huawei Watch GT 2, fiyat-performans noktasında en iyi seçeneklerden bir tanesi oluyor. Seçilen kasa büyüklüğüne göre bir veya iki haftalık pil ömrüyle sevgilinizi akıllı saatini sürekli şarj etmekten kurtarabilirsiniz. Sadece Huawei telefonları veya Android telefonlarla değil, iPhone’larla da kullanılabiliyor. Özellikle sağlıklı yaşam ve egzersiz tarafında kullanışlı uygulamaları ve özellikleri var. Bir akıllı saatten ne beklerseniz onu sunuyor. Daha fazlası yok.

Eğer sevgilinizin bir iPhone’u varsa ona alabileceğiniz en iyi akıllı saat hediyesi Apple Watch seçeneklerinden bir tanesi olacaktır. Apple Watch Series 6, en güncel ve en üstün özelliklere sahip Apple Watch modeli. Kandaki oksijen yoğunluğu ölçümü, bunun yanı sıra mavi ve kırmızı gibi renk seçenekleri ve sürekli açık ekran özelliğiyle dikkat çekiyor. Apple Watch SE ise, Apple’ın akıllı saatinin en çok istenen özelliklerini mümkün olan en uygun fiyat noktasından sunuyor. Sağlıklı yaşam ve egzersiz odaklı birçok işlev için Apple Watch SE yeterli oluyor. Eğer bütçenizi daha fazla düşünmeniz gerekiyorsa, o hâlde Apple Watch Series 3 de tercih edebileceğiniz bir model olabilir. Apple Watch Series 6 ve SE modellerine göre daha küçük kasa seçenekleriyle geliyor. Ancak watchOS 7 desteğiyle birçok işi rahatlıkla yerine getirecektir.

Kablosuz Kulaklıklar

Kablosuz kulaklıklar da sevgilinizi memnun edecek güzel hediyeler arasında bulunuyor. Bugün piyasada farklı özelliklere ve fiyatlara sahip birçok model bulmak mümkün oluyor. Bunların arasında AirPods 2, en fazla ilgi gören modellerden biri olacaktır. Tek bir şarjla 5 saate kadar dinleme ve 3 saate kadar konuşma süresi, şarj kutusuyla 24 saate kadar müzik dinleme süresi gibi özellikleri bulunuyor. Üstelik sevgilinizin bir iPhone, iPad, Apple Watch veya Mac’i varsa, AirPods’u daha verimli biçimde kullanacaktır. AirPods 2’nin kablosuz şarj kutulu ve sadece kablolu şarj kutulu seçenekleri bulunuyor. Eğer bütçeniz imkan tanıyorsa, sevgilinizi aktif gürültü engelleme özellikli AirPods Pro ile de sevindirebilirsiniz.

Galaxy Buds Live ise, özellikle mistik bronz rengi ve sıra dışı görünümüyle kadınların ilgisini çekecek bir hediye olacaktır. Fasulyeye benzer tasarıma sahip olan bu kulaklıklar gürültü engelleme özelliğine sahip. Silikon uçlu kulaklıkları sevmeyenlerin hoşuna gidecek bir tasarımı var. 6 saate kadar aralıksız müzik dinleme imkanı sunuyor. Şarj kutusu ile 21 saate kadar pil ömrü sunuyor.

Eğer sevgiliniz aktif gürültü engelleme özellikli bir kulaklık istiyorsa, Huawei FreeBuds Pro da dikkate değer bir seçenek. Kendine has bir tasarımı olan bu kablosuz kulaklık da aktif gürültü engelleme özelliğine sahip. Pil performansı da iyi. Sekiz saate kadar müzik dinleme, 3 saate kadar telefon görüşmeleri yapma imkanı var. Üstelik şarj kutusu da kablosuz şarj desteğine sahip. Huawei telefon sahiplerinin yanı sıra diğer akıllı telefon, tablet veya bilgisayar kullanıcıları da bu kablosuz kulaklığı kullanabilirler.

Oyun Konsolu

Oyun konsolları içinde bulunduğumuz pandemi döneminde büyük ilgi gören elektronik ürünler arasında yer alıyor. Özellikle erkekler için bir oyun konsolu, onları mutlu edecek en iyi hediyelerden bir tanesi olacaktır. Ama hediyeyi vermeden önce sizi ihmâl etmeyeceklerinin sözünü almayı unutmayın.

Bu sıralar konsol piyasası epey hareketli. Sony ve Microsoft yeni oyun konsollarını satışa sundular. PlayStation 5, Xbox Series X veya Xbox Series S gibi yepyeni oyun konsollarının yanı sıra PlayStation 4 veya Xbox One X ya da S gibi daha eski nesil konsolları da hediye olarak düşünebilirsiniz. Hem evde hem de hareket hâlinde oyun deneyimi sunan Nintendo Switch de güzel bir hediye seçeneği olacaktır.

Oyun konsollarının yanı sıra, sevgilinizin oynamayı çok seveceği bir video oyunu da Sevgililer Günü hediyesi olarak satın alabilirsiniz.

Video Kamera ve Fotoğraf Makineleri

Fotoğraf makineleri ve video kameralar da güzel hediye seçenekleri arasında yer alıyor. Fujifilm Instax Mini9 Box, farklı ve canlı renkleriyle ve tasarımıyla özellikle kadınların ilgisini çekecek bir hediye olacaktır. Anında fotoğraf çıktısı almayı sağlayan bu makine onlara biraz eskiyi de hatırlatacaktır. Bunun dışında aksiyonu seven ve dışarıda sporla uğraşan bir sevgiliniz varsa, onun bu hareketli ve macera dolu anları kayıt altına alması için ona bir GoPro aksiyon kamerası hediye edebilirsiniz. Eğer bütçeniz uygunsa, 4K video kaydı ve gelişmiş görüntü sabitleme sistemi gibi özelliklere sahip GoPro Hero 9, sevgilinizi bu yıl fazlasıyla mutlu edecek bir hediye olacaktır.

Philips BHH822/00 Saç Şekillendirici

Kişisel bakım ürünleri kadınların çok hoşuna gidecek hediyeler arasında yer alıyor. Sevgilinizi bir Philips saç şekillendirici ile mutlu edebilirsiniz. Philips BHH822 modeli iki farklı sıcaklık seviyesi, sadece 45 saniyede ısınma, seramik plaklar, saç düzleştirme ve saç kıvırma gibi özelliklerle geliyor.

Braun BT3221 Saç Sakal Şekillendirici

Pandemi nedeniyle erkekler için bakım ürünlerinin satışları da arttı. Ne de olsa birçok kişi evde tıraş olmayı tercih ediyor. Bu nedenle saç sakal şekillendirici ürünleri erkekler için en çok ihtiyaç duyulanların başında geliyor. Braun BT3221 saç sakal şekillendirici ile sevgilinizi memnun edebilirsiniz. 50 dakika şarj süresi, maksimum 7W güç gibi özellikler ve 1-10mm aralıklı tarak, fırça, şarj aleti gibi aksesuarlarla sunuluyor.

Rowenta RH6545WH Air Force Light Şarjlı Dik Süpürge

Dikey el süpürgeleri de şu sıralar en çok ilgi gören ürünlerin başında geliyor. Ev süpürme gibi zahmetli bir işi çok daha rahat ve hızlı şekilde yapmayı sağlayan bu ürünler hem kadınlar hem de erkekler için isabetli hediyeler arasında olabilir. Rowenta RH6545WH Air Force Light, tercih edebileceğiniz ürünlerden bir tanesi. 14.4 W maksimum güç, çıkarılabilir filtre, siklon sistemli toz haznesi, hayvan fırçası, ıslak veya kuru emme fonksiyonu, tek bir şarjla 30 dakikaya kadar çalışma süresi gibi özellikleri bulunuyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER