Eğlence

Apple TV Plus’ın iddialı dizisi Servant’ın yayın tarihi belli oldu

servant apple tv plus

Ünlü yönetmen M. Night Shyamalan‘ın hem yönetmeni hem de yapımcısı olduğu Servant, Apple TV Plus platformunun en iddialı içerikleri arasında yer alıyor. Psikolojik gerilim türündeki dizinin yayın tarihi de sonunda belli oldu.

Apple’dan New York Comic-Con’da yapılan açıklamada, Servant’ın ilk bölümünün 28 Kasım’da yayınlanacağı belirtildi. 1 Kasım’da faaliyete geçecek olan Apple TV Plus, abonelerine her ay yeni içerikler sunmayı vadediyor. Servisin ABD’deki aylık abonelik bedeli 4.99 dolar olarak belirlenmişti.

Servant’ta bebeklerini kaybettikten sonra evlerine tıpkı gerçekmiş gibi görünen bir oyuncak bebek getiren ve ABD’nin Philadelphia şehrinde yaşayan bir çiftin hikayesi anlatılıyor. Çiftin bebeğe bakmak için gizemli bir dadı tutması işleri daha da ürkütücü hâle getiriyor. Shyamalan, bundan birkaç yıl sonra Comic-Con’da dizideki dadı gibi giyinen kişilerin dolaşacağını iddia ediyor.

Servant Apple TV Plus için uzun soluklu bir yolculuk olabilir

Apple ve Shyamalan’ın anlaşması duyurulduğunda dizinin 10 bölüm süreceği belirtilmişti. Ancak dizinin beğenilmesi durumunda daha uzun sürme ihtimali olduğunu da unutmamak gerekiyor.

Deadline‘ın haberine göre, Shyamalan da dizi konusunda oldukça umutlu görünüyor. Ünlü yönetmen, dizinin her sezonunda 10 bölüm olan 6 sezonluk bir hikaye olmasını planlıyor. Bu planın gerçekleşip gerçekleşemeyeceği zamanla anlaşılacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER