Eğlence

Apple orijinal içerik portföyü için M. Night Shyamalan ile de çalışacak

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

apple orijinal icerikApple orijinal içerik geliştirme çalışmaları konusunda ünlü isimlerle işbirliği yapmaya devam ediyor. Şirketin bu doğrultuda anlaşmaya vardığı son isim, ünlü yönetmen M. Night Shyamalan oldu.

Shyamalan, Apple için bir “psikolojik korku” dizisinin yapımcılığını üstlenecek. Variety’nin haberine göre, ilk bölümde yönetmen koltuğunda da Shyamalan oturacak. Dizinin senaryosunu ise Tony Basgallop kaleme alacak. Basgallop, 24: Live Another Day ve 24: Legacy gibi yapımların senaryosunu yazmıştı.

Shyamalan son olarak Split isimli bir film ve Waynard Pines isimli bir TV dizisi üzerinde çalışmıştı. Dizinin prodüksiyonundan da Shyamalan’ın şirketi Blinding Edge Pictures sorumlu olacak. İlk etapta 10 bölümden oluşması planlanan dizinin her bir bölümü 30 dakika uzunluğunda olacak.

Apple orijinal içerik portföyü oluşturmak için yoğun bir faaliyet gösteriyor. Cupertino merkezli şirket, çarpıcı isimlerle yaptığı anlaşmalarla da içerikleri konusunda şimdiden bir heyecan uyandırıyor. La La Land ve Açlık Oyunları gibi popüler filmlerin yönetmenleri, Battlestar Galactica’nın yaratıcısı, Jennifer Aniston, Reese Witherspoon ve Octavia Spencer gibi ünlü oyuncular Apple’ın birlikte çalışacağı isimler arasında bulunuyor. Şirketin orijinal içeriklerini izleyicilere nasıl ulaştıracağı ise hâlâ belirsizliğini koruyor.

İLGİLİ HABERLER