Teknoloji

Sennheiser Momentum True Wireless 2 gürültü engellemeyi uzun pil ömrüyle birlikte sunuyor

sennheiser momentum true wireless 2

Sennheiser, geçtiğimiz yıl çıkardığı Momentum True Wireless ile kablosuz kulaklık pazarına giriş yapmıştı. Ses ürünleri pazarının önde gelen oyuncusu, bu yolculuğa Sennheiser Momentum True Wireless 2 ile devam ediyor.

Sennheiser’in en yeni kablosuz kulaklığının getirdiği değişiklikler arasında iki tanesi ayrıca öne çıkıyor. Momentum True Wireless 2 gürültü engelleme gibi bir özelliği sunarken, selefine kıyasla daha uzun bir pil ömrü de vadediyor. Yeni kulaklık topuzlarının bir önceki modele kıyasla 2 mm. daha küçük olması ise ufak ölçekli olarak tanımlanabilecek değişiklikler içinde öne çıkıyor.

Pil ömründeki ilerleme, en azından kağıt üzerinde, oldukça etkileyici görünüyor. Orijinal Momentum True Wireless’te 4 saat olan müzik dinleme süresi, yeni modelde 7 saate çıkıyor. Şarj kutusu ise toplam süreyi 28 saate yükseltiyor. Bu süre bir önceki versiyonda ise 12 saat seviyesindeydi.

sennheiser momentum true wireless 2

Sennheiser ilk nesilde bazı kullanıcıların karşılaştığı hızlı pil tükenme probleminin de yeni versiyonla birlikte düzeltildiğini belirtti. Şirket, yeni Bluetooth yongası sayesinde hızlı şekilde pil tükenmesinin tamamen engellendiğinin altını çizdi.

sennheiser momentum true wireless 2

Momentum True Wireless 2, Bluetooth 5.1, AAC ve Apt standartlarını destekliyor. IPX4 suya dayanıklılık sertifikasına sahip olan kulaklık, gürültü engelleme modunun yanında ses geçiş modu da sunuyor. Tek bir kulaklık topuzuyla dinleme özelliği ise sadece sağ kulaklık topuzu için mevcut.

Sennheiser Momentum True Wireless 2, Avrupa ve ABD’de nisan ayı itibarıyla satışa sunulacak. Kulaklık Avrupa’da 299.99 avro, ABD’de ise 279.99 dolar karşılığında satılacak. İlk etapta sadece siyah renk seçeneğiyle piyasaya çıkacak kulaklığın beyaz renkli versiyonu da önümüzdeki aylarda raflarda olacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER