Teknoloji

Sennheiser CX Plus aktif gürültü engellemeyi uygun fiyatla sunacak

sennheiser cx plus

Sennheiser, CX Plus isimli yeni kulaklığını tanıttı. CX Plus’ın en önemli özelliği aktif gürültü engelleme özelliği barındırması. Şirket daha önce bu özelliği başka kulaklıklarda da sunsa da, ilk kez uygun fiyatlı CX serisine taşıyor. Yurt dışı satış fiyatı 179 dolar olarak belirlenen CX Plus, şirketin amiral gemisi Momentum True Wireless 2’ye kıyasla oldukça uygun fiyatlı bir seçenek.

CX Plus’ta aktif gürültü engelleme özelliğinin yanı sıra şeffaf duyma seçeneği de mevcut. Böylelikle kullanıcılar diledikleri takdirde kulaklık takılıyken dışarıdaki sesleri de rahatlıkla duyabilecek. IPX4 dayanıklılık sertifikasına sahip olan CX Plus’ın her bir topuzunda iki mikrofon bulunuyor. Şarj kutusuyla birlikte kullanıcılara 24 saatlik bir dinleme deneyimi vadediliyor.

CX Plus’ta SBC, AAC, AptX ve AptX Adaptive kodlayıcı desteği mevcut. Dokunmatik kontrol özelliğine sahip CX Plus’ta ekolayzer ayarları kişiselleştirilebiliyor. Hem sağ hem de sol kulaklık tek başına kullanılabiliyor. Momentum 2’de sadece sağ kulaklık tek başına kullanılabildiği için bunun önemli bir nokta olduğunu söylemek gerekiyor.

Sennheiser CX Plus, siyah ve beyaz renk seçenekleriyle 28 Eylül’de satışa sunulacak.

İLGİLİ HABERLER