Eğlence

Microsoft’un iptal ettiği Scalebound’ın yeni adresi Nintendo Switch olabilir

scalebound nintendo switch

Platinum Games tarafından geliştirilen Scalebound, Xbox One‘ın en heyecan verici birinci taraf oyunları arasında sayılıyordu. Ancak oyun henüz yayınlanmadan Microsoft tarafından 2017’nin başlarında iptal edilmişti. Ejderhaların merkezde olduğu oyun, oyuncularla buluşmak için yeni bir şans daha yakalamışa benziyor. İddiaya göre, Scalebound Nintendo Switch için yayınlanacak.

Söz konusu iddiayı Nintendo Insider sitesinden Alex Seedhouse paylaştı. Haberde Game Informer’dan Imran Khan tarafından yapılan yorumlara da yer verildi. Kinda Funny Games isimli YouTube programına katılan Khan, öldüğü düşünülen bir oyunun Nintendo tarafından tekrar canlandırılacağını belirtti. Doğrudan bir isim verilmese de, bahsedilen oyunun Scalebound olma ihtimali fazlasıyla yüksek görünüyor.

Scalebound’a ait ilk görüntüler 2015’te paylaşılmıştı. Oyunun Xbox One’a kıyasla daha az güçlü bir platform olan Nintendo Switch’e gelişi, görsel anlamda bazı düzenlemelerin yapılabileceği ve performans gereksinimlerini aşağıya çekebileceği anlamına geliyor.

Platinum Games CEO’su Kenichi Sato, Microsoft’un iptal kararının ardından yaptığı açıklamada üzüntüsünü dile getirmişti. Sato, oyunun şirketin kurucularından Hideki Kamiya için bir “tutku projesi” olduğunu ifade etmişti. Microsoft’tan Phil Spencer ise iptal kararını almanın kendileri için de kolay olmadığını ve kararın Xbox sahipleri için daha iyi olacağını belirtmişti.

Scalebound Nintendo Switch ile yarım kalan macerasına devam edecek

Scalebound Nintendo Switch sayesinde yarım kalan macerasını tamamlayacak gibi görünüyor. Bu maceranın oyuncuları etkileyip etkileyemeyeceği ise zamanla anlaşılacak.

İLGİLİ HABERLER