Teknoloji

Apple sarı iPhone 14’ü çok yakında duyurabilir

sarı iphone 14

Apple geçtiğimiz yılın mart ayında iPhone 13 modellerinin yeşil renkli versiyonlarını çıkarmıştı. Şirketin bu yıl da sarı iPhone 14 ve iPhone 14 Plus modellerini tanıtacağı söyleniyor. Bu telefonu gösteren görseller Weibo’da paylaşıldı.

Weibo’da konuyla ilgili ilk paylaşımın ocak ayında yapılmış olması ve görselleri paylaşan kullanıcının pek tanınmaması, konuya biraz dikkatli yaklaşmayı gerektiriyor. Ancak 9to5Mac sitesi de sarı renkli iPhone 14’ün beklendiğini doğrularken, MacRumors sitesi de yeni renk seçeneğinin bu hafta içinde duyurulabileceğini belirtti. Apple’ın yeşil iPhone 13 modellerini 8 Mart 2022’de tanıttığını hatırlatmakta fayda var.

Apple iPhone 13 ve iPhone 13 mini için yeşil renk seçeneğini sunarken, iPhone 13 Pro ve Pro Max için Köknar Yeşili olarak adlandırılan ton tercih edilmişti. Şirketin yine aynı yaklaşımı uygulayıp uygulamayacağı şu an için belirsizliğini koruyor.

Sarı iPhone 14 Apple için bir ilk olmayacak

Sarı iPhone 14 ve iPhone 14 Plus hakkındaki iddiaların doğru olup olmadığını görmek için biraz daha beklemek gerekiyor. Cupertino merkezli şirket daha önce de iPhone 11, iPhone XR ve iPhone 5c modelleri için sarı renk seçeneği sunmuştu.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER