8 megapiksellik kameraya sahip telefonlar 2008’in en ilgi çeken cihazlarındandı. Biz 12 megapiksellik telefonların 2009’da çıkmasını beklerken Samsung’un 8 MP’lik yeni bir kameralı cep telefonu çıkacağı haberleri internete yansıdı.
Unwired View sitesinde yayınlanan habere göre bu yeni telefonun adı henüz konmadı. Telefon ilk kez Samsung’un Güney Kore’deki yönetim merkezinde görüldü. 800×480 piksellik ekrana sahip olan telefon Samsung’un en çok satan modellerinden Tocco’da da yer alan TouchWiz arayüzüne sahip.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Samsung Galaxy A18 4G Android 17 ile ortaya çıktı

Samsung’un yeni katlanabilir telefonları Avrupa’da beklentileri aştı

Samsung Galaxy S26 FE için kritik gelişme, tanıtım artık çok yakın

Samsung, Galaxy S26 Ultra ekran sorunu için ücretsiz çözüm sunuyor

Galaxy Z Fold 8 sahibi kamera çıkıntısını jiletle söktü
Telefonun diğer özellikleri hakkında elde şu an için yeterli bir bilgi yok, ancak telefonun fotoğraflarına göre kamera Xenon flaş ve otomatik fokuslama özelliği ile donatılmış. Ürünün ne zaman raflarda olacağını bilmiyoruz, ancak gelecek ayki Mobile World Congress’te bu telefon ile ilgili daha ayrıntılı bilgileri edineceğimizi umuyoruz.
Galeri: Samsung’un 8 MP’lik yeni cep telefonu
[nggallery id=46]
İlgili Haber – Unwired View
Günün Öne Çıkan Fırsatları
REKLAM — Bu içerikte satış ortaklığı bağlantıları bulunmaktadır. Bu bağlantılar üzerinden yapılan alışverişlerden Teknoblog komisyon kazanabilir.

