Teknoloji

Samsung’un 2009’da çıkarmayı planladığı telefonlar Amsterdam’da ortaya çıktı (sonra da yokoldu)

samsung-13-new-amsterdamSamsung’un çıkarmayı planladığı Android telefonlardan birisi dün fotoğraf makinelerine takılmıştı. Dünkü haberimizde de belirttiğimiz gibi bu Android telefonu Amsterdam’daki bir Samsung etkinliğinde ortaya çıkmıştı. Android telefonu ile birlikte 13 farklı telefon da Samsung’un bu etkinlik için hazırladığı slaytlarda yer alıyordu.

Bu 13 telefondan 12 tanesinin henüz duyurusu yapılmadı. Bu telefonlar hakkında çok az bilgi var ancak görünüşe göre bu telefonlar kızaklı QWERTY klavye ve dokunmatik ekran karışımı… Bu sunumda yer alıp da tanıtılmış olan tek telefon ise Omnia HD. Symbian S60 5th Edition yüklü bu cihazın söylentilere göre Windows Mobile 6.5 yüklü ikinci bir versiyonu da çıkacakmış. Zaten sunumda da WinMo 6.5 versiyonuna atıfta bulunulmuş. Oldukça ilginç, ancak bu söylenti doğruysa, Windows Mobile 6.5 yüklü, 12.7 mm kalınlığında, 3.7 inç AMOLED dokunmatik ekranlı, WiFi, GPS ve 8 megapiksellik kamera barındıran ve 720p video çeken bir cihazı satın almak isteriz.

Güncelleme: Bu haberin kaynağı olan AllAboutPhones.nl sitesi Samsung’tan gelen tepki üzerine Android telefonu ve bu telefonlarla ilgili haberi siteden kaldırmış.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER