Teknoloji

Samsung’tan yeni bir S60 telefonu

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Teknoblog.com – Symbian işletim sistemi ve S60 arayüzünün nimetlerinden yararlanmaya başlayan Samsung, bu yönde bir adım daha atarak I7110 modelini çıkardı. Bu telefon Londra’da düzenlenen Symbian Smartphone Show etkinliğinde tanıtıldı.

Bar tipi akıllı telefon I7110 2.6 inçlik QVGA AMOLED ekrana, FM radyoya, DNSe 2.0’a, GPS navigasyon özelliklerine (Geo-Tagging, yürüme ve araç kullanma sırasında yol yardımı) ve 3 boyutlu oyunlara sahip. İçerisinde hareket algılayıcı bulunan ürün, iPhone’da olduğu gibi, 90 derece çevrildiğinde ekran da otomatik olarak yataya dönüyor.

Bluetooth v2.0, WiFi gibi kablosuz veri bağlantı seçeneklerine sahip olan I7110 50 MB dahili hafıza ile geliyor. Üzerinde bulunan harici kart yuvasına 16 GB’a kadar kapasite sunan bir kart takmak ve hafıza kapasitesini arttırmak mümkün. AF ve LED flaşlı 5 megapiksel CMOS kamera ile yüksek çözünürlüklü fotoğraflar çekmemk mümkün.

I7110 multimedya açısından da zengin. DivX / H.263 / H.264 / MP4, RV uyumlu video oynatıcısı ve MP3 / AAC / AAC+ / eAAC+ / WMA / Real Audio uyumlu müzik oynatıcısı bulunuyor. 16 GB’lık bir kart da takılırsa bu telefon bütün ihtiyaçlarınızı fazlasıyla görecektir.

I7110 ile daha yakından ilgilenenler için ürünün özellikleri burada:

İLGİLİ HABERLER