Teknoloji

Samsung Windows Phone 8’in ekimde geleceğini doğruladı

Samsung’un bu yıla özel üç yeni Windows Phone cihazı hazırladığı söylenmişti. Bunların üç tanesi büyük ihtimalle Windows Phone 8 Apollo güncellemesiyle birlikte çıkacak. Samsung Tayvan biriminin doğruladığı bilgilere göre şirket ekim ayında en az bir tane Windows Phone 8 cihazı çıkaracak.

Samsung Tayvan’ın basın mensuplarına verdiği bilgilere göre bu ülkede Windows Phone 7 Mango cihazlarının çıkışı atlanacak, bunun yerine ekim ayında doğrudan Windows Phone 8 Apollo cihazları çıkarılmaya başlanacak. Şirket, Mango’nun Windows Phone 8 gibi yüksek profilli, çığır açar nitelikte cihazlar için geliştirilmediğini düşündüğünü dile getirdi. Beklenen cihaz hakkına bilgi verilmese de, bu düşünce nasıl bir cihazın çıkacağı hakkında az çok ipucu veriyor.

Samsung, Windows Phone 8 cihazlarının çıkışı öncesinde bir adet Tango güncellemesi barındıran Windows Phone 7.5 cihazı çıkarabilir. Söz konusu Tango cihazı özellikle ABD’de bekleniyor ve LTE desteğine sahip olacağı düşünülüyor. Dedikodular bu telefonun 4.3 inç’lik WVGA çözünürlüklü ekran barındıracağını da içeriyor.

İlgili – Unwired View

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER