Projektörler gittikçe küçülerek cebe giriyor. Samsung’un bu duruma katkısı oldukça büyük. Şirketin yeni cep projektörü SP-P400 ile gittiğiniz her yere sinema keyfini de götürme imkanına sahip olacaksınız.
Ultra-küçük “Cep Projektörü SP-P400” minimalist tasarımı ile kadın-erkek, genç-yaşlı ayırt etmeden herkes tarafından rahatlıkla taşınabiliyor. 14.5×6.4 cm’lik boyutlara, 900 gr ağırlığa sahip olan SP-P400 sade ve parlak dış yüzey tasarımıyla da beğeni toplayacak. 150 ANSI lümen parlaklığa sahip SP-P400’ün ampülleri değiştirilmeye gerek bırakmaksızın 30 bin saate yakın kullanma ömrü sağlıyor. Daha ayrıntılı bilgiyi ve fotoğrafları yazının devamında bulabilirsiniz.
Samsung SP-P400, sinema keyfini evlere taşıyor!
Günün Öne Çıkan Fırsatları

REKLAM — Bu içerikte satış ortaklığı bağlantıları bulunmaktadır. Bu bağlantılar üzerinden yapılan alışverişlerden Teknoblog komisyon kazanabilir.
Yalın ve zarif tasarımı ile dikkat çeken SP-P400 ile, sinema keyfini evinizin her odasında yaşayabilirsiniz…
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

OpenAI filmi Artificial’ın ilk fragmanı Sam Altman’ı tanıtıyor

Samsung’un yeni Galaxy Buds modeli böyle görünebilir

Samsung Galaxy A55 için beklenen One UI 9 beta güncellemesi çıktı

Samsung Mistral’e yatırım yaptı, şirketin değeri 21 milyar avroyu aştı

Samsung ve TSMC çip üretiminde büyük değişime hazırlanıyor
Tüketici elektroniği ve bilgi teknolojileri alanında dünya lideri Samsung Electronics, cep projektörü SP-P400 ile film-severlere evde sinema deneyimi yaşatıyor. Kullanım rahatlığı ile ofislerden sonra evlerde de kendine yer açan cep projektörü, film keyfini dev ekranda, ev konforunda yaşama imkanı sunuyor.
Ultra küçük ve hafif cep projektörü SP-P400
Ultra-küçük; ?Cep Projektörü SP-P400?, minimalist tasarımı ile kadın, erkek, genç, yaşlı ayırt etmeden herkes tarafından rahatlıkla taşınabiliyor. Avuç içi büyüklüğündeki ?Cep projektörü SP-P400, sade ve parlak dış yüzey tasarımı, 14.5 cm x 6.4 cm ebatları ve sadece 900 gram ağırlığı ile klasik projektör kavramına yeni bir boyut kazandırıyor.
SP-P400 projektör 150 ANSI lümen parlaklığı ve LED ampüller kullanarak geliştirilmiş yapısı ile ampül değiştirmeye gerek duymadan 30.000 saate yakın kullanım ömrü sağlıyor. Uzaktan kumandası ile SP-P400?ün kullanımı daha da kolaylaşıyor.
Bu küçük projektor, 28 dD fısıltı sessizliğinde çalışıyor ve çok çeşitli bağlantı noktası ile bilgisayar, TV, vb. birçok elektronik cihaza bağlantı imkanı sağlıyor. SP-P400, aynı zamanda dahili stereo hoparlör olarak da kullanılabiliyor.






