Manşetler

Samsung S7 ve S7 edge Galaxy S6’ya çok benziyor

samsung s7

Evan Blass VentureBeat sitesinde Samsung Galaxy S7 ve Galaxy S7 edge ile ilgili olarak yazdığı yazıyı bir fotoğrafla güncelledi. Bu yeni fotoğraf Samsung’un gelecek ay içinde tanıtmasını beklediğimiz telefonlara ait gibi görünüyor.

Blass’ın bir tweet ile de paylaştığı bu fotoğrafı başka bir fotoğrafla destekledi. Fotoğraflarda Samsung’un gelecek amiral gemisi telefonunun iki versiyonunun Galaxy S6 serisiyle hemen hemen aynı olduğunu anlıyoruz. Her ne kadar üzerinde oynama yapılmış basın fotoğrafları olsa da, S7 ve S7 Edge’in ilk kez gerçek olma ihtimali çok yüksek fotoğraflarıyla karşılaşıyoruz. Bu fotoğraf bazı önemli hususları bünyesinde barındırıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Samsung Galaxy S7: Özellikleri, tasarımı nasıl olacak?

Öncelikle Galaxy S6 ve S6 edge telefonları tasarımlarıyla epey beğeni toplamıştı ve Samsung’dan uzun zamandır beklenen tasarımın karşılığı nihayet verilmişti. Samsung tutan bu formül üzerinden ilerlemeye devam ediyor.

Bunun yanı sıra aynı tasarımın tercih edilmesi ilginç sayılır, çünkü son dedikodular Samsung’un Android fanlarının hoşuna gidecek birçok unsuru Galaxy S7 ve S7 edge’in gövdesine başarıyla sığdırdığını işaret ediyordu. microSD kart yuvası, suya dayanıklılık ve daha büyük pil gibi unsurlar Galaxy S6 ve S6 edge’de, yenilenen tasarımın bir sonucu olarak yer almıyordu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Samsung Galaxy S7 tanıtım tarihi belli oldu

Bu arada daha önceki dedikodular Samsung’un iPhone’u sadece tasarım bakımından değil, özellikler bakımından da izleyebileceğini gösteriyordu. Samsung S7 ailesinin üyelerinde de basınca duyarlı ekran bulunabilir.

Galaxy S7 ve S7 edge tanıtılıncaya kadar daha birçok yeni dedikodu, havadis duymaya devam edeceğiz. Bunları en hızlı şekilde Teknoblog’da aktarmaya devam edeceğiz.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER