Teknoloji

Samsung Gear Fit 2’nin özellikleri internete sızdı

gear fit 2
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

samsung gear fit 2Samsung Gear Fit 2 hakkındaki sızıntılara düzenli biçimde yenileri ekleniyor. Tanıtım materyalleri ve resmi basın fotoğrafları bir süredir internette dolaşıyor. Samsung ürünlerine dair verdiği doğru haberlerle tanınan SamMobile sitesi, Gear Fit 2’nin özellik listesini gün yüzüne çıkardı.

Gear Fit 2’de 216 x 432 piksel çözünürlüğünde 1.55 inç kavisli Super AMOLED ekran yer alacak. Cihazın Samsung’un kendi üretimi olan 1 GHz çift çekirdekli işlemcisine ise 512 MB RAM ve 2 GB dahili depolama alanı eşlik edecek.

Tizen 2.3 işletim sistemiyle çalışacak Gear Fit 2’de GPS, GLONASS, kalp atış hızı, jiroskop, barometre ve ivmeölçer sensörleri bulunacak. IP68 sertifikasına sahip cihaz, 200 mAh kapasiteli pil barındıracak.

Samsung’un bir cihaza akıllara gelebilecek her türlü özelliği yerleştirmeye olan meyli biliniyor. Bu da ortaya çıkan özelliklere yenilerinin eklenmesini bir hayli muhtemel kılıyor. Ancak Samsung’un heybesindeki diğer şeyleri görmek için biraz daha beklemek gerekiyor. Samsung Gear Fit 2’nin haziran ayı içinde tanıtılması bekleniyor.

İLGİLİ HABERLER