Teknoloji

Samsung Note 8 ile birlikte Gear Fit 2 Pro’yu tanıtabilir

gear fit 2 inceleme
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

gear fit 2 inceleme

Tüm gözler Samsung’un önümüzdeki günlerde tanıtacağı büyük ekranlı akıllı telefona, nam-ı diğer Galaxy Note 8’e çevrildi. Ancak birkaç hafta içinde Samsung’un tanıtacağı tek yeni ürün akıllı telefon olmayabilir. Samsung’un web sitesinde, Gear Fit Pro 2 adını taşıyan, henüz duyurusu yapılmamış cihaza dair bazı referanslara rastlandı.

Gear Fit 2’nin takipçisi olacak bu cihazın, yeni bir numara yerine sadece “Pro” etiketiyle temsil edilmesi, bu yeni cihazın kapsamlı bir yenilemeden daha çok küçük bir güncelleme niteliği taşıyacaı anlamına geliyor. Muhtemelen yeni cihaza kullanıcıların ilgisini çekecek bazı ilginç özellikler eklenecektir.

Samsung’un giyilebilir ürünlere yönelik adlandırma düzeni, doğrusunu söylemek gerekirse çok anlamlı görünmüyor. Bu nedenle geçen yılın ürününden çok farklı bir cihaz görme ihtimali de bulunuyor.

Web sitesinde yer alan referansa SamMobile sitesi dikkat çekiyor. Bunun dışında cihazın ne gibi özelliklere sahip olacağına dair herhangi bir ipucu bulunmuyor. Cihazın duyurusunun yapılacağı yer ve zaman olarak önümüzde iki seçenek bulunuyor. Bunlardan bir tanesi 23 Ağustostaki Galaxy Note 8 lansmanı. Diğeriyse eylül ayının hemen başında düzenlenecek IFA etkinliği olacak.

Bu arada Samsung’un Gear S3’ün takipçisi olacak yeni bir akıllı saat hazırladığı da biliniyor. Gear Sport adıyla anılan bu saatte daha fazla fitness özelliğinin bulunacağı işaret ediliyor. Bu saat bir akıllı saatten daha çok bir fitness takipçisi gibi işleyecektir. Bununla birlikte biçim açısından akıllı saate de bağlı kalmaya devam edecektir.

Samsung bu yılın başlarında “Gear Fit Pro” markasının kullanım haklarını almıştı. Bu durum Gear Fit’in biraz daha gelişmiş özelliklere sahip versiyonunun geleceği ihtimallerini güçlendiriyor.

Dedikodusu yapılan cihazın teknik özellikleri veya fiyatıyla ilgili olarak sızan herhangi bir bilgi şu an için bulunmuyor. Bu cihaz önümüzdeki birkaç hafta içinde resmiyet kazanacaktır. Bununla birlikte Gear S4 ile ilgili bekleyişimiz de devam ediyor. Eğer Samsung geleneği bozmassa, IFA 2017’de yeni akıllı saati görebiliriz.

İLGİLİ HABERLER