Teknoloji

Samsung Galaxy Tab A9 sürpriz bir şekilde Guatemala’da kendisini gösterdi

samsung galaxy tab a9

Bu hafta içinde Galaxy S23 FE, Galaxy Tab S9 FE ve Galaxy Buds FE modellerini duyuran Samsung’un yakında resmiyet kazanması beklenen yeni tablet modeli Galaxy Tab A9, teknoloji dünyasını şaşırtarak ilk kez Guatemala’da görücüye çıktı. ABD, Güney Kore, Almanya ve İngiltere gibi teknoloji devlerinin ana pazarları yerine Orta Amerika’nın en kalabalık ülkesi olan Guatemala’da resmi bir site üzerinden satışa sunuldu.

Galaxy Tab A9, şu an itibarıyla bu ülkede 1.499 Quetzal (yaklaşık olarak 190 ABD Doları) karşılığında satılıyor. Cihaz, 4G LTE bağlantısı, 4GB RAM ve 64GB dahili depolama alanı gibi oldukça tatmin edici özelliklerle geliyor. Ancak bu fiyatlandırmanın yalnızca Guatemala için geçerli olup olmadığı henüz netlik kazanmadı.

Galaxy Tab A9 özellikleri

Samsung’un Guatemala web sitesi, cihazın tasarımı ve 15W şarj kapasitesi hakkında da bilgi veriyor. Bunun yanı sıra, daha önce bazı sızıntılar ve ipuçları da cihaz hakkında ek bilgiler sundu. WinFuture’dan Roland Quandt gibi güvenilir kaynaklar, tabletin 8.7 inç ekran boyutu ve 1340 x 800 piksel çözünürlüğü, sekiz çekirdekli MediaTek Helio G99 işlemci ve 5G desteğinin olmayışı hakkında bilgi verdi.

8.7 inçlik Galaxy Tab A9 modelinin yanı sıra, 11 inçlik bir Galaxy Tab A9 Plus modeli de bekleniyor. Bu model, hedef kitlesi bütçe dostu olan bir kitleye hitap edecek ve yalnızca biraz daha yüksek bir fiyat etiketine sahip olacak.

Samsung Galaxy Tab A9, orta segment için oldukça iddialı özellikler sunuyor. İlk kez Guatemala’da satışa sunulmuş olması, Samsung’un global pazar stratejileri açısından merak uyandırıyor. Teknik özellikler, fiyatlandırma ve diğer detaylar, bu modelin gelecekte de adından söz ettireceğini gösteriyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER