Manşetler

Samsung Galaxy Buds FE ses kalitesi ve konforu bir arada sunuyor

samsung galaxy buds fe

Samsung’un, bir süredir sızıntılarını gördüğümüz yeni kulak içi kablosuz kulaklık modeli Galaxy Buds FE (Fan Edition), kullanıcılarına yüksek kalitede ses deneyimi ve ergonomik tasarımı bir arada sunuyor. Samsung, bu model ile birlikte kullanıcıların sesli içeriklere daha iyi erişimini ve günlük kullanım kolaylığı hedefliyor.

Galaxy Buds FE özellikleri

Samsung Galaxy Buds FE, geliştirilmiş bas ses performansı ile dikkat çekiyor. Bu özellik, müzik dinlerken veya video izlerken daha dolgun ve derin bir ses almanıza olanak tanıyor. Kulaklığın içerisinde bulunan üç mikrofon sayesinde, sesli aramalar daha net ve kesintisiz bir şekilde gerçekleştirilebiliyor. Aktif Gürültü Engelleme (ANC) özelliği, dışarıdaki istenmeyen sesleri etkili bir şekilde filtreleyerek, kullanıcıların içeriklere odaklanmasına yardımcı oluyor.

Ergonomik tasarımı sayesinde, Samsung Galaxy Buds FE her kulak tipine rahatlıkla uyum sağlıyor ve uzun süreli kullanımlarda bile rahatlık sunuyor. Kulaklık üzerinde yer alan dokunmatik kontroller, kullanımı daha da kolaylaştırıyor. Bu sayede, kulaklığı çıkarmadan ses seviyesini ayarlayabilir veya aramaları cevaplayabilirsiniz. Kulaklığı yerleştirmek için tasarlanan tutma bölümü, dokunmatik kontrol alanından ayrı bir bölümde konumlandırılmış, bu sayede kullanım sırasında daha pratik ve hızlı bir deneyim sunuyor.

Samsung Galaxy Buds FE, Galaxy ekosistemi ile sorunsuz bir şekilde entegre oluyor. Otomatik Geçiş özelliği sayesinde, kulaklıklarınızı farklı Galaxy cihazları arasında kolayca geçiş yapabilirsiniz. SmartThings Find uygulaması ile kulaklıklarınızı kaybettiğinizde hızlıca bulabilir, Geride Bıraktığımda Bildir özelliği sayesinde kulaklıklarınızı bir yerde unutmanız durumunda uyarı alabilirsiniz.

Galaxy Buds FE, 17.1g ağırlığındaki kulaklık ve 40.0g ağırlığındaki şarj kutusu ile hafif ve taşınabilir bir yapıya sahip. IPX2 sertifikası sayesinde suya karşı dayanıklı olan kulaklıklar, Bluetooth 5.2 bağlantısı ile stabil bir bağlantı deneyimi sunuyor. Oynatma süresi, ANC açıkken 6/21 saat, ANC kapalıyken ise 8.5/30 saat olarak belirtiliyor. Konuşma süresi ise ANC açıkken 3.5/13 saat, ANC kapalıyken 4/14 saat olarak kullanıcılara sunuluyor.

Kutu içeriğinde ise; 1 çift kulaklık, şarj kutusu, 2 çift kulak içi kulaklık silikonu, 1 çift kulaklık sabitleyici, USB-C – USB-C kablo ve Hızlı Başlangıç Kılavuzu bulunuyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER