Teknoloji

Samsung Galaxy S serisi için çarpıcı iddia

samsung galaxy s11 s20
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Samsung, Galaxy S serisinin en yeni üyeleri 2019’un ilk çeyreğinin hatta tüm yılın en merakla beklenen telefonları arasında yer alıyor. Şirketin mevcut isimlendirme politikası çerçevesinde serinin Galaxy S11 adını taşıması beklense de, ünlü duyumcu Ice universe farklı bir yaklaşımı işaret ediyor. Ice universe’ün iddiasına göre, Samsung yeni amiral gemilerini Galaxy S20 adıyla sunacak.

Ice universe ilk olarak sadece “Galaxy S20” yazdığı bir tweet paylaştı. Ünlü duyumcu daha sonraki paylaşımında ise “Gelecek yıl 2020 ve 20 yeni bir başlangıç” ifadesini kullandı. Samsung’un isim değişikliği planı doğrudan belirtilmese de, paylaşımlarda verilen mesaj da oldukça kolay şekilde anlaşılıyor.

Galaxy S serisinde S11 yerine S20 ismine geçiş yapılması, daha köklü değişim beklentisini de doğurabilir. Şimdiye kadar ortaya çıkan sızıntılarda genellikle kamera odaklı yenilikler ön plana çıksa da, önümüzdeki dönemde daha çarpıcı değişiklikler de karşımıza çıkabilir.

Samsung Galaxy S20 ne zaman tanıtılacak?

Samsung’un Galaxy S serisinin yeni üyeleriyle birlikte katlanabilir ekranlı yeni telefonunu da tanıtması bekleniyor. Galaxy Fold 2 ile ilgili haberler de son zamanlarda artarken, Ice universe de katlanabilir ekranlı akıllı telefona ait olduğu söylenen bir fotoğrafı daha paylaştı. Bu fotoğrafta da One UI 2.0 kullanıcı arayüzünü ve ekranın orta üst kısmındaki kamera deliğini görmek mümkün oluyor.

Samsung’un Galaxy S11 veya S20 ile Galaxy Fold 2’yi şubat ayı içinde tanıtması bekleniyor. Şirketin tanıtım tarihine ilişkin duyuruyu önümüzdeki ay içinde yapması sürpriz olmayacaktır.

İLGİLİ HABERLER