Teknoloji

Galaxy S10 ailesinin en küçük üyesinin adı ve fotoğrafları ortaya çıktı

samsung ces 2023

Samsung‘un Galaxy S10 ailesine dair detaylar, resmi duyuru için kalan süre azalırken netleşmeye devam ediyor. Son sızıntının merkezinde ailenin en küçük ekranlı ve en uygun fiyatlı modeli bulunuyor. Samsung Galaxy S10e adını taşıyacağı söylenen telefonun fotoğrafları da tasarımı gözler önüne seriyor.

Akıllı telefon uzun süre boyunca Galaxy S10 Lite adıyla anılmıştı. Galaxy S10e ismi daha önce duyulmasa da, hem fotoğraflar hem de Tayvan’ın cihaz sertifika kurumu NTBC’nin belgeleri bu ismi doğruluyor. Kaba taslak ölçümler, akıllı telefonun ekranının üstündeki kamera deliğinin çapının 5 mm. olduğu görülüyor. Fotoğraflarda Samsung’un ekrandaki kamera deliğini gizlemek için herhangi bir yazılımsal çabasının olmadığı görülüyor.

Galaxy S10 ve S10+’ta 6.1 ve 6.4 inç büyüklüğünde kavisli ekranların bulunması bekleniyor. Bu ekranın içinde parmak izi tarayıcısının bulunmasına da kesin gözüyle bakılıyor. Galaxy S10e’nin ise 5.8 inç büyüklüğünde bir ekran taşıyacağı ve parmak izi tarayıcısının da telefonun kenarındaki güç butonuna entegre edileceği söyleniyor.

Samsung’un Galaxy S10e için “Kanarya Sarısı” olarak adlandırılan özel bir renk seçeneğinin sunulacağı da konuşulanlar arasında yer alıyor. Ancak bu renk seçeneğini gösteren fotoğraflar henüz ortaya çıkmış değil.

Samsung Galaxy S10e, Galaxy S10 ve Galaxy S10+, 20 Şubat’ta ABD’nin San Francisco şehrinde düzenlenecek etkinlikte tanıtılacak.

İLGİLİ HABERLER