Teknoloji

Samsung özel Galaxy S10+ ile Olimpiyat meşalesini şimdiden yakıyor

samsung galaxy s10+ olympic games edition

Samsung için amiral gemilerinin Olimpiyat Oyunları‘na özel versiyonlarını çıkarmak bir tür geleneğe dönüşmüş durumda. 2016’da Rio’da düzenlenen Olimpiyat Oyunları için Galaxy S7 edge’e özel bir makyaj yapan Güney Koreli şirket, ana vatanının Pyeongchang şehrinde düzenlenen 2018 Kış Olimpiyatları için de Galaxy Note 8’in özel bir versiyonunu hazırlamıştı. Bu yolculuk 2020 yazında Tokyo’da gerçekleştirilecek Olimpiyat Oyunları için tasarlanan Samsung Galaxy S10+ Olympic Games Edition ile devam ediyor.

2020 Tokyo Olimpiyatları’nı kutlamak amacıyla hazırlanan telefon, ilk olarak Japon telekomünikasyon operatörü NTT DoCoMo’nun internet sitesinde görüntülendi. Sadece 10 bin adet üretilen cihaz, Japonya’da 110 bin yen (6055 TL) karşılığında satılıyor.

Galaxy S10+‘ın olimpik versiyonu “özel versiyon” etiketi taşısa da, standart Prizma Beyazı renkli Galaxy S10+’tan çok farklı görünmüyor. Telefona farkını kazandıran unsur olarak ise arkasındaki Olimpiyat halkaları ve Tokyo 2020 logosu öne çıkıyor.

Samsung Galaxy S10+ Olympic Games Edition, aynı tasarım izlerini taşıyan Galaxy Buds kulaklık ile birlikte geliyor. Akıllı telefon şu an için sadece Japonya’da satılırken, önümüzdeki dönemde başka ülke ve bölgelerde satılıp satılmayacağı konusunda henüz bilgi verilmiş değil.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER