Manşetler

Samsung Galaxy S10+ detaylı biçimde karşınızda

samsung galaxy s10 plus

Samsung gelecek haftanın ortasında Galaxy S10 serisinin yeni üyelerini tanıtacak. Ancak son zamanlarda epey yoğunlaşan sızıntılar sayesinde nelerle karşılaşacağımızı az çok biliyoruz.

Son olarak popüler sızıntı kaynaklarından Evan Blass, yani @evleaks tarafından paylaşılan fotoğraflar Galaxy S10’a yakından bakmamızı sağlıyor. Herhangi bir filigran veya başka bir unsur içermeyen bu fotoğraflar, telefonun tüm ayrıntılarını görmemizi sağlıyor.

Evan Blass, geçtiğimiz hafta sonu Galaxy S10 ve Galaxy S10e’nin filigransız fotoğraflarını paylaşmıştı. Son olarak da Galaxy S10+ fotoğraflarını paylaştı. Bu fotoğraflar da yüksek kaliteli ve telefonun müşterilere sunulacak üç renk seçeneğini de gösteriyor.

galaxy s10+
Galaxy S10+ seçenekleri

Fotoğraflardan görebileceğiniz üzere, Galaxy S10+’ın beyaz, siyah ve yeşil renk seçenekleri olacak. Telefon Sonsuz O ekranla gelecek. Önde, ekranın sağ üst köşesinde çift ön kamera sistemi için açılmış bir delik bulunacak.

Telefonun parmak izi sensörü ekranın altında yer alıyor. Bu nedenle arka tarafta, sadece üçlü kamera sistemi bulunuyor. Kamera lensleri ve flaş yatay eksende hizalanmış. Bunun dışında kalan bölüm temiz biçimde duruyor.

Galaxy S10 serisinin diğer iki modelinde tek ön kameralar bulunuyor. Galaxy S10e bunların içinde en temel konfigürasyona sahip model olacak. Bunun arkasında iki adet kamera olacak. Galaxy S10 ise üçlü arka kamera sistemi barındıracak.

galaxy s10 ve galaxy s10e
Üstte: Galaxy S10, Altta: Galaxy S10e

Bu arada Galaxy S10e modelinde parmak izi okuyucusu telefonun kenarında yer alacak, ekrana entegre edilmeyecek.

Samsung Galaxy S10 tanıtımı 20 Şubat akşamı gerçekleştirilecek. Tüm modellerin mart ayı başında satışa çıkması bekleniyor. Aynı zamanda etkinlikte 5G destekli bir modelin tanıtılması da bekleniyor.

Öte yandan Blass, bir takipçisi sayesinde Galaxy S10 etkinliğine ait olan sokak panosunun görselini de paylaştı. Görünen o ki, Galaxy S10+ gerçekten geliyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER