Teknoloji

Samsung Galaxy S10 5G’nin satışa çıkışı başlıyor

galaxy s10 5g

Samsung, diğer Galaxy S10 serisi cihazlarla birlikte duyurusunu gerçekleştirdiği Galaxy S10 5G’yi nisan ayının başından itibaren Güney Kore’de satışa sunuyor.

Şirketten yapılan açıklamada Güney Kore’deki müşterilerin cihazı 5 Nisan’dan itibaren satın alabileceklerini belirtti. Daha sonra da diğer ülkelerde satışa sunulacağını kaydetti.

Samsung Galaxy S10 5G’de 6.7 inç Quad HD+, kavisli AMOLED ekran, dört arka kamera, çift ön kamera gibi özelliklere sahip.

Arkadaki kamera sistemi 16 megapiksel ultra geniş açılı sensör, 12 megapiksel telefoto sensör, 12 megapiksel geniş açılı sensör ve 3D derinlik sensörü barındırıyor. Önde ise 10 megapiksel selfie kamerası ve 3D derinlik sensörü bulunuyor.

Galaxy S10 5G’de 8 GB RAM ve 256 GB depolama alanı bulunuyor. microSD kart yuvası sayesinde 512 GB’ye kadar kapasiteye sahip kartlar kullanılabiliyor. Tabii ki, en önemli özelliklerinden bir tanesi de 5G desteği sunması.

5G’nin 2020’den önce Türkiye’de faaliyete geçmesi beklenmiyor. Bu nedenle Galaxy S10 5G modelinin ülkemizde satışa sunulmasını da beklemiyoruz. Ancak telefon ABD ve Avrupa gibi, bu yıl 5G’nin faaliyete geçeceği ülke pazarlarına gelecektir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER