Teknoloji

Samsung Galaxy S III prototipine ait yeni fotoğraflar internete sızdı

Samsung Galaxy S III’ün 3 Mayısta Londra’da düzenlenecek beklenen lansmanı öncesinde, ona ait olduğu iddia edilen yeni fotoğraflar internete sızmaya devam ediyor. Fotoğrafta gördüğünüz yapay telefon Samsung Galaxy S III’ün yazılımını ve donanımını bünyesinde barındırıyor. Ekranında ise Samsung’un sunucu tabanlı ekosistemi Twonky’nin uygulaması bulunuyor.

Aslına bakarsanız, Samsung Galaxy S III’ün yapay hâlini ilk kez görmüyoruz. Geçen hafta Vietnam’da ortaya çıkan bir Galaxy S III prototipi de güncel sayılabilecek donanım nitelikleri taşıyor, ancak bunları alışılmış bir Samsung akıllı telefon kasası içinde sunuyordu. Ne var ki, bu Vietnam sızıntısından sonra ortaya çıkan yeni detaylar biraz daha farklılık gösteriyordu. Tabii, Vietnam’dan sızan cihazın aralık ayında üretilen ara test ürünü olmasının da bunda nedeni olabilir.

Her neyse, yeni Galaxy S III ile tanışmaya bir hafta gibi kısa bir süre kaldı. Gelişmeleri her zaman olduğu gibi aktarmaya devam edeceğiz. Bu arada yazı içinde geçen fotoğrafları sızdıran kaynak bu fotoğrafları kaldırdı, ancak bir kere ok yaydan fırladı.

İlgili – Slashgear
İlgili – Mobile01

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER