Teknoloji

Samsung Galaxy S III bu kez bir basın davetiyesinde kendini gösterdi

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Merakla beklenen Android telefonları arasında başı çeken Samsung Galaxy S III ile ilgili sızıntılar devam ediyor. Halkla ilişkiler ajanslarından sızdığı düşünülen fotoğrafların yanı sıra anonim kişilerin Photoshop çabalarının ürünü olan sahte sızıntılar da görüyoruz. Bu son sızıntıyı hangi kategoriye sokmamız gerektiğinden tam olarak emin değiliz.

Yukarıdaki fotoğrafta gördüğünüz bir basın davetiyesi 22 Mayısta İngiltere’nin başkenti Londra’da düzenlenmesi planlanan bir Samsung Mobile etkinliğinin haberini veriyor. Samsung Galaxy S III’ün nisan ya da mayısta tanıtılacağı söyleniyordu. 22 Mayıs tarihi küresel lansman için oldukça geç görünüyor. Belki de, 22 Mayısta İngiltere’de düzenlenecek etkinlik sadece İngiltere’ye özel bir lansman toplantısı olabilir, cihazın küresel tanıtımı daha önce gerçekleştirilebilir.

Teknoloji dünyasının tanınmış dedikodu kaynaklarından olan Eldar Murtazin de bu fotoğrafla ilgili olarak bir tweet attı: “Bu sgs3 resmi hakkındaki görüşlerim… hmmm yorum yok :-) siz ne düşünüyorsunuz? Gerçek mi sahte mi?”. Murtazin’in bu tweet’i gerçekten kafaları karıştıracak türden. Bu arada söz konusu davet fotoğrafının Güney Kore’deki çeşitli kaynaklarda paylaşıldığı da SlashGear’da belirtilmiş.

İlgili – SlashGear

İLGİLİ HABERLER