Manşetler

Samsung 13 Ağustosta Unpacked etkinliği düzenliyor

samsung-unpacked-2015-280715

Samsung 13 Ağustos tarihinde New York şehrinde büyük bir tanıtım etkinliği düzenleyeceğini resmen duyurdu. Galaxy Unpacked 2015 adını taşıyacak etkinlik Türkiye saatiyle saat 18:00’de başlayacak.

Bu etkinlikte büyük ihtimalle Galaxy Note 5 ve Galaxy S6 Edge Plus cihazlarının tanıtımını göreceğiz. Ayrıca dün detayları sızan Galaxy S6 mini akıllı telefonunun duyurusunu da bu Unpacked etkinliğinde görebiliriz.

Her nesli büyük başarı gösteren Note serisi akıllı telefonlarını normalde eylül başında, IFA fuarı sırasında tanıtan Samsung’un bu gelenekte bir değişiklik yapacağını ve yeni cihaz veya cihazları normalden birkaç hafta daha önce tanıtacağını görüyoruz.

Samsung son zamanlarda Apple’ın yeni iPhone’ları ile rekabet etmekte zorlanıyor. Tanıtımı öne çekmek biraz da Apple’ın eylül ayında çıkacak yeni iPhone’larına karşı zaman kazanmak, yeni Samsung Galaxy Note 5 ve Galaxy S6 Edge Plus’ı onlardan önce veya onlarla aynı zamanda piyasa sunmak amacı taşıyor gibi görünüyor.

Samsung Unpacked 2015 etkinliği 13 Ağustosta düzenlenecek. Detaylar her zaman olduğu gibi en hızlı şekilde Teknoblog’da olacak.

İLGİLİ HABERLER