Samsung 13 Ağustos tarihinde New York şehrinde büyük bir tanıtım etkinliği düzenleyeceğini resmen duyurdu. Galaxy Unpacked 2015 adını taşıyacak etkinlik Türkiye saatiyle saat 18:00’de başlayacak.
Bu etkinlikte büyük ihtimalle Galaxy Note 5 ve Galaxy S6 Edge Plus cihazlarının tanıtımını göreceğiz. Ayrıca dün detayları sızan Galaxy S6 mini akıllı telefonunun duyurusunu da bu Unpacked etkinliğinde görebiliriz.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Samsung Exynos 2700 üretimine başladı, gözler Galaxy S27 Ultra’da

Samsung’un ilk klipsli kulaklığı Galaxy Buds On tanıtıldı

Galaxy S27 Ultra’da pil büyürken ağırlık da artabilir

Samsung’un Galaxy Tab S12 Plus modeli Ultra’dan daha fazla yenilik getiriyor

Galaxy S27 Ultra iki telefoto kameradan vazgeçebilir
Her nesli büyük başarı gösteren Note serisi akıllı telefonlarını normalde eylül başında, IFA fuarı sırasında tanıtan Samsung’un bu gelenekte bir değişiklik yapacağını ve yeni cihaz veya cihazları normalden birkaç hafta daha önce tanıtacağını görüyoruz.
Samsung son zamanlarda Apple’ın yeni iPhone’ları ile rekabet etmekte zorlanıyor. Tanıtımı öne çekmek biraz da Apple’ın eylül ayında çıkacak yeni iPhone’larına karşı zaman kazanmak, yeni Samsung Galaxy Note 5 ve Galaxy S6 Edge Plus’ı onlardan önce veya onlarla aynı zamanda piyasa sunmak amacı taşıyor gibi görünüyor.
Samsung Unpacked 2015 etkinliği 13 Ağustosta düzenlenecek. Detaylar her zaman olduğu gibi en hızlı şekilde Teknoblog’da olacak.



