Teknoloji

S Pen deneyimi ucuzladı, Galaxy Note 10 Lite Türkiye’de satışta

galaxy note 10 lite ön inceleme

Samsung’un bu yılın hemen başında duyurusunu gerçekleştirdiği Galaxy Note 10 Lite Türkiye’de satışa sunuldu. S Pen kapasitif ekran kalemli akıllı telefon sayesinde, ekran üzerinde elle not alma veya çizim yapma deneyimi çok daha makul fiyat seviyelerine iniyor.

Galaxy Note 10 Lite, Samsung’un online mağazası üzerinde listelenmeye başladı. Ürünün fiyatı da KDV dahil 4999 TL olarak belirlendi. Sahip olduğu teknik özellikler ve diğer nitelikler dikkate alındığında, fiyatının gayet iyi seviyede olduğu yorumu yapılabilir.

S Pen desteği sayesinde ekranda kalemle not alma ve çizim yapmaya izin veren Note 10 Lite da, Note 10 serisinin diğer üyeleri gibi ortasında delik barındıran Sonsuz-O ekran ile geliyor. Ekran büyüklüğü 6.7 inç, çözünürlük ise 1080 x 2400 piksel. Telefonda Samsung yapımı Exynos 9810 işlemci bulunuyor. Bu işlemci ortalamanın üstünde bir performans sunacaktır.

Note 10 Lite, 8 GB RAM ve 128 GB dahili hafıza ile geliyor. microSD kart yuvası da mevcut. Arkada her biri 12 megapiksel çözünürlükte üç tane kamera var. 2 kat optik yakınlaştırma özelliği de bulunuyor. Arka kamera sistemi ile 4K video kaydı yapılabiliyor. Önde de 32 megapiksel selfie kamerası mevcut.

Galaxy Note 10 Lite’ın 4500 mAh kapasiteli pili bir günü rahatlıkla çıkarabilecek performansı sunacaktır. S Pen de diğer Note telefonlarında olduğu gibi, kendisi için özel olarak ayrılmış yuvada geliyor. Telefonun çift SIM kart desteğinin olduğunu da belirtmeden geçmeyelim. Galaxy Note 10 Lite; ay tozu grisi, duman siyahı ve ateş kırmızısı renk seçenekleriyle tüketicilere sunuluyor.

İLGİLİ HABERLER