Teknoloji

Samsung Galaxy M35 5G’nin yaklaştığını gösteren bir sertifika daha geldi

galaxy m34 samsung galaxy m35

Önümüzdeki dönemin beklenen cihazları arasında olan Samsung Galaxy M35 5G çıkışı için gerekli sertifikaları toplamaya devam ediyor. Daha önce ABD Federal İletişim Komisyonu (FCC) ve Dekra tarafından onaylanan akıllı telefon, şimdi de Bluetooth SIG sertifikasını aldı. Bu da telefonun çıkışının biraz daha yaklaştığını gösteriyor.

Akıllı telefon FCC’nin veri tabanında SM-M356B_DS model numarasıyla boy göstermiş ve burada Bluetooth 5.3 desteği görülmüştü. Bluetooth SIG tarafından verilen sertifika da bu bilgileri bir kez daha doğruluyor.

Bluetooth SIG sertifikası, Galaxy M35 5G hakkında başka bir detay vermiyor. Ancak FCC ve Dekra sertifikaları, Wi-Fi 6, NFC, 25W şarj desteği ve 5880 mAh kapasiteli pil gibi özellikleri gözler önüne sermişti.

Samsung Galaxy M35 5G daha önce Geekbench’in testinden de geçmişti

SM-M356B, Samsung’un Exynos 1380 işlemcisiyle Geekbench’in veri tabanında boy göstermişti. Test sonucu Android 14 ve 6 GB RAM gibi özellikleri de gözler önüne sermişti. Çift SIM desteği de Samsung’un Hindistan sitesinde görülmüştü. Bütün bu bilgiler, Galaxy M35 5G’nin yakında resmiyet kazanacağını net bir şekilde gösteriyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER