Teknoloji

Sızan Samsung Galaxy F15 görselleri 6000 mAh pil ve dört güncelleme sözünü gösteriyor

samsung galaxy f15 5g samsung galaxy m15

Samsung Galaxy F15 5G hakkındaki sızıntılar bir süredir artmış durumda. Kısa süre önce sızan Geekbench testi sonucu, telefonun kalbinde MediaTek Dimensity 6100+ işlemcinin bulunduğunu göstermişti. Samsung bu işlemciyi Galaxy A15 5G modelinde de kullanmıştı. Söz konusu iki telefon pek çok ortak noktaya sahip olsa da, sızan yeni görseller bazı farkları gözler önüne seriyor.

İki telefon arasındaki en önemli fark, pil kapasitesi olacak. A15’te 5000 mAh olan pil kapasitesi F15’te 6000 mAh’e çıkacak. Samsung’un geçtiğimiz yıl çıkardığı Galaxy F14 5G de 6000 mAh kapasiteli pille gelmişti. Telefonun 25W şarj desteğine sahip olduğu da sızıntının gösterdikleri arasında yer alıyor.

Samsung akıllı telefonu için dört işletim sistemi güncellemesi ve beş yıl boyunca güvenlik güncellemesi sözünü veriyor. Bunun uygun fiyatlı bir cihaz için çok iyi bir taahhüt olduğunu belirtmek gerekiyor. Şirket F14 5G için iki işletim sistemi ve dört yıl güvenlik güncellemesi sözü vermişti.

Samsung’un Galaxy A ve F serilerinde bir süredir yer verdiği “Voice Focus” özelliği Galaxy F15 5G’de de kullanıcıların karşısına çıkacak. Bu özellik ile telefon kullanıcısının sesini karşı tarafa arka plan gürültüsünden arındırılmış şekilde iletiyor. Benzer bir destek gelen sese de uygulanıyor.

Samsung Galaxy F15 5G, 50 megapiksel ana kamerayla gelecek

Samsung Galaxy F15 5G, 6.5 inç büyüklüğünde Full HD+ çözünürlüklü 90 Hz ekranla gelecek. Bu ekranın üstündeki çentik 13 megapiksel çözünürlüklü ön kameraya ev sahipliği yapıyor. Arka taraftaki 50 megapiksel ana kamerayı 5 megapiksel ultra geniş açılı kamera ve 2 megapiksel sensör tamamlıyor. Baz versiyonda 4 GB RAM ve 128 GB depolama alanı bulunuyor.

  • samsung galaxy f15 5g
  • samsung galaxy f15 5g
  • samsung galaxy f15 5g

Samsung Galaxy F15 5G, 22 Şubat’ta resmiyet kazanabilir. Ancak henüz bunun için bir doğrulama gelmiş değil.

G

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER