Teknoloji

Samsung Galaxy F15’in tanıtım tarihi belli oldu

samsung galaxy f15 5g

Samsung Galaxy F15 5G hakkındaki haberler ve sızıntılar uzun süredir etrafta dolaşıyor. Akıllı telefonun gözler önüne çıkacağı tarih de sonunda belli oldu. Samsung’un Hindistan ofisi tarafından yapılan açıklamaya göre, akıllı telefon 4 Mart’ta tanıtılacak. Galaxy F15 için Flipkart’ta hazırlanan ürün sayfası, telefonun 10 ila 15 bin rupi (3739 ila 5609 TL) karşılığında satılacağını gösteriyor.

Tanıtım tarihini duyuran Samsung, telefonun bazı özelliklerini de şimdiden paylaştı. Galaxy F15 5G’nin kalbinde MediaTek’in Dimensity 6100+ işlemcisi olacak. Akıllı telefona ihtiyaç duyduğu enerjiyi ise sızıntıları da gösterdiği gibi 6000 mAh kapasiteli pil verecek.

Samsung’dan verilen bilgiye göre, Galaxy F15 5G sınıfının AMOLED ekran, dört nesil Android güncellemesi ve beş yıl güvenlik güncellemesi gibi özelliklerle gelen tek üyesi olacak.

Samsung Galaxy F15 5G alışılagelmiş Galaxy tasarımını koruyor

Görseller Galaxy F15 5G’nin alışılagelmiş Galaxy tasarımını koruduğunu gösteriyor. Bu telefonda da dikey şeklinde sıralanan üç kameranın hemen yanında LED flaş bulunuyor. Arka panelde kamera modülü veya çıkıntısı gibi bir dokunuş söz konusu değil.

samsung galaxy f15 5g

Samsung Galaxy F15 5G, Galaxy A15 ile pek çok ortak nokta paylaşıyor. Tasarımın yanı sıra işlemci ve ekran da iki telefonun ortak özellikleri arasında yer alıyor. Eğer kameralar da aynı kalırsa, F15 5G’de de karşımıza 50 megapiksel ana kamera, 5 megapiksel ultra geniş açılı kamera ve 2 megapiksel portre kamera çıkacaktır.

İLGİLİ HABERLER