Teknoloji

Samsung Galaxy Chromebook 2 modeli için turuncu renk seçeneği geliyor

samsung galaxy chromebook 2

Samsung’un yakında çıkması beklenen Galaxy Chromebook 2 modeli ile ilgili yeni bir sızıntı var. Evan Blass tarafından paylaşılan sızıntı sayesinde şirketin açık turuncu renkli tasarımı geri getireceğini de görüyoruz.

Yeni modelde bağlantı noktası düzeninde küçük ayarlamalar ve Samsung’un turuncu rengi uygulamasının uzantısı gibi bazı gözle görülür değişiklikler bulunuyor. İkinci nesil modelin klavyesi, turuncu renk tonu dizüstü bilgisayarın yanlarına doğru genişlemiş olsa bile daha nötr bir siyaha dönüştürüldü.

Ancak, içeride yer alacak özelliklerde muhtemelen daha önemli değişiklikler göreceğiz. Muhtemelen geçen yılki modele göre çeşitli ilerlemeler göreceğiz. Özellikle de yeni 11. Nesil Intel dizüstü bilgisayar çiplerinin çıktığı düşünüldüğünde işlemci tarafında buna göre ayarlamalar yapıldığını göreceğiz. Intel’in yeni yongalarının geliştirilmiş pil ömrü ve grafik performansı, zaten iyi durumda görünen Samsung Galaxy Chromebook ile birleşince, ilgi çekici bir kombinasyon ortaya çıkacaktır.

İlk Galaxy Chromebook modeli, uygun bir tasarıma ve fiyat etiketine sahip birinci sınıf bir cihaz olarak nitelendiriliyordu. Bununla birlikte cihaz, zayıf görünen pil ömrü ve soğutma sistemi nedeniyle de eleştirilmişti. Samsung’un bu yeni sızdırılan modelde bu alanları da geliştireceği tahmin ediliyor. CES 2021’in başlamasına çok az bir zaman kaldı. Bir ya da iki hafta içinde Samsung’un bu yeni ürünü resmen tanıttığını görebiliriz.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER