Manşetler

Projektörlü Samsung Galaxy Beam Avea ile Türkiye’de

Samsung’un bu yılın başlarında tanıttığı projektörlü akıllı telefon Samsung Galaxy Beam nihayet Türkiye’ye giriş yaptı. Üzerinde barındırdığı projeksiyon birimi sayesinde 50 inç’e ulaşan büyüklükte bir çerçeve üzerinden yüksek çözünürlüklü görüntü sunan, fotoğraf, video ve tüm dijital içerikleri bu sayede her yerde başka insanlarla da paylaşma imkanı sunan Samsung Galaxy Beam Avea tarafından piyasaya sürüldü.

4 inç, 800 x 480 çözünürlüklü Super AMOLED dokunmatik ekran barındıran Samsung Galaxy Beam’de 1 GHz çift çekirdekli işlemci, 768 MB RAM, 8 GB dahili bellek, 32 GB’ye kadar destekli microSD kart yuvası, 5 megapiksel LED flaşlı ve otomatik odaklı kamera ve 3G üzerinden görüntülü görüşme desteği gibi özellikler bulunuyor. Android 2.3 Gingerbread ile çalışan projektörlü akıllı telefonun peşin satış fiyatı 1499 TL olarak belirlendi. Bunun yanı sıra ayda 125 TL’den başlayan fiyatlarla bu telefona sözleşmeli olarak sahip olmak mümkün olacak.

Samsung Galaxy Beam’i geçen şubat ayında Barselona’da düzenlenen Mobil Dünya Kongresi’nde inceleme fırsatı bulmuştuk. Projektörlü cihazla ilgili izlenimlerimizi Galaxy Beam ön inceleme yazımızda bulabilirsiniz.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER