Teknoloji

Samsung Galaxy Alpha 13 Ekimde Türkiye’de satışa çıkıyor

samsung-galaxy-alpha-130814-11

Samsung’un geçtiğimiz yaz aylarında duyurusunu gerçekleştirdiği metal gövdeli Android telefonu Samsung Galaxy Alpha Türkiye’ye geliyor. Samsung Türkiye’den yapılan açıklamaya göre bu telefon 13 Ekimden itibaren satışa sunulacak.

6.7 mm. kalınlığa ve 115 gr. ağırlığa sahip gövdesiyle kullanıcılara rahatlıkla taşıyabilecekleri ve kullanabilecekleri bir cihaz sunan Samsung Galaxy Alpha’da 4.7 inç 720p Super AMOLED ekran, sekiz çekirdekli Exynos 5 Octa 5430 yongaset, 2 GB RAM, 32 GB dahili saklama alanı bulunuyor. Arkadaki 12 megapiksel kamera HDR ve faz algılama teknolojilerini bünyesinde barındırırken önde de 2.1 megapiksel çözünürlüklü ikinci bir kamera yer alıyor.

Samsung Galaxy Alpha’da daha önce Galaxy S5’te gördüğümüz Ultra Güç Tasarruf Modu, kalp hızı ölçer, özel mod ve parmak izi tarayıcısı gibi özellikler de bulunuyor. Ayrıca bu akıllı telefonu Samsung’un Gear 2 ve Gear Fit gibi akıllı saat ve bilekliğiyle kullanmak da mümkün oluyor.

Samsung Electronics Mobil Pazarlama İletişimi Müdürü Şule Bülbülkaya, “Kullanıcıların isteklerinden yola çıkılarak üretilen Galaxy Alpha, 13 Ekim tarihinde Türkiye’deki tüketicilerle buluşuyor. Yepyeni görünümüyle şıklık ve işlevselliği bir arada sunan Galaxy Alpha’nın Türkiye pazarında da üstün başarılar elde edeceğine dair inancımız tam. Göz kamaştırıcı metal kasası, ince ve hafif yapısı ve son derece güçlü donanımıyla Galaxy Alpha kullanıcıların yanlarından ayırmak istemeyecekleri bir ürün olacak.” dedi.

13 Ekim tarihinde tüketicilerle buluşacak Samsung Galaxy Alpha 1.899 TL?lik tavsiye edilen satış fiyatı ve “Kömür Siyahı”, “Parlak Beyaz”, “Altın Sarısı” ve “Parlak Gümüş” renklerle satışa sunulacak.

İLGİLİ HABERLER