Teknoloji

Samsung Galaxy A73 ve A33 için One UI 6.1 dağıtıma çıktı

samsung galaxy a73 inceleme android telefon

Samsung, One UI 6.1 güncellemesini orta segment akıllı telefonlarına götürmeye devam ediyor. Şirket son olarak A serisi telefonlarından ikisini One UI 6.1 ile güncelledi. Bu telefonlar Samsung Galaxy A73 ve A53 oldu.

A73 güncellemesi Malezya’da A736BXXU7EXDC model numarasıyla dağıtıma çıktı. 2,6 GB büyüklüğündeki güncelleme paketi, 2024’ün nisan ayına ait güvenlik yamasını da barındırıyor. Samsung’un orta segment telefonlarına bu güncellemeyi götürürken mayıs yerine nisan ayına ait güvenlik yamasını tercih etmesinin biraz can sıkıcı olduğu söylenebilir.

A33 için güncellemenin ilk durağı ise Singapur oldu. A336EDXU8EXDD model numarasıyla dağıtıma çıkan güncellemenin boyutunun 2 GB’ın üstünde olduğu belirtildi.

Samsung Galaxy A73 ve A33, Galaxy AI özelliklerini almıyor

Bu noktada Galaxy A73 ve A33’ün ocak ayında duyurulan Galaxy AI özelliklerini almayacağını belirtmekte fayda var. Samsung, Galaxy AI’ın duyurusunu geçtiğimiz ocak ayında Galaxy S24 serisiyle yapmıştı. Güney Koreli şirket bir süre boyunca Galaxy AI’ı üst sınıf telefonlarıyla sınırlı tutacak gibi görünüyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER