Teknoloji

Samsung’dan Galaxy A serisinde önemli değişiklik

Samsung geçtiğimiz yıl çıkardığı Galaxy S21 serisinde telefonların kutusunda şarj aletine yer vermemişti. Şirket bu yaklaşımı katlanabilir ekranlı Galaxy Z Fold 3 ve Z Flip 3 modellerinde de sürdürmüştü. Kısa süre önce piyasaya çıkan Galaxy S22 modellerinin kutusuna da şarj aleti koymayan Samsung, bu politikaya Galaxy A serisini de dahil ediyor.

Şirketin Galaxy A13 5G ve A03s modelleri için ABD’de hazırladığı ürün sayfasında, cihazların kutu içeriği hakkında bilgiler veriliyor. Burada kutu içeriğinde şarj adaptörünün bulunmaması hemen dikkat çekiyor.

Samsung’un akıllı telefonlarıyla birlikte şarj aleti sunmama politikasını ürün portföyünün büyük kısmına yayması sürpriz olmayacaktır. Şirketin bugün resmen duyurduğu Galaxy F23 5G modelinin kutusundan da şarj adaptörü çıkmayacak. Dolayısıyla Samsung’un bunu evrensel bir uygulamaya dönüştürme ihtimali oldukça yüksek görünüyor.

samsung galaxy a03s  aSamsung Galaxy A serisinin yanı sıra F ve M serisi telefonların kutularından da şarj aletinin çıkarılması bekleniyor. Güney Koreli şirketin bu dönüşümü hangi tempoda gerçekleştireceğini öğrenmek içinse beklemek gerekiyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER