Teknoloji

Samsung en büyük mağazasını İstanbul Bağdat Caddesi’ne açtı

samsung mağaza bağdat caddesi

Samsung, Türkiye’deki en büyük mağazasını İstanbul’un en gözde mekânlarından Bağdat Caddesi’nde açtı. Ziyaretçilerin Samsung’un tüm mobil ürünlerini ve mobil ürün ekosistemini ilk elden deneyimleyerek uzmanlardan bilgi alabilecekleri 1200 metrekare büyüklüğündeki yeni mağaza, ücretsiz kablosuz internet bağlantısı, kahve ikramı ve ziyaretçilerin serbestçe vakit geçirebileceği çalışma alanları barındırıyor.

Samsung’un Bağdat Caddesi’ndeki Deneyim Mağazasının, teknoloji severlerin buluşma noktası olacak şekilde tasarlandığının altını çiziyor. Şirketin belirttiğine göre, yeni mağazada mobil cihazlar, mobil cihazlara ait aksesuarlar ve mobil cihazlarla entegre çalışarak günlük hayatı zenginleştiren TV’ler, akıllı ev ve ev eğlence sistemleri bulunuyor. Mağaza, dünyadaki en büyük Samsung mağazalarından biri olması açısından da dikkat çekiyor.

Yeni Deneyim Mağazasında Nesnelerin İnterneti teknolojisi ile birbiri ile iletişim kurabilen ürünlerin sergilendiği Akıllı Ev bölümünde son teknoloji ürünlerin ev hayatını ne kadar kolaylaştırdığı tecrübe edilebiliyor. Ayrıca fotoğrafçılık, müzik, fitness, oyun ve 4 boyutlu Sanal Gerçeklik temalarına sahip Deneyim Alanları sayesinde tüketiciler ilgi duydukları alanlarda Samsung’un neler sunduğuna şahit olabiliyor.

Samsung’un en son teknoloji ürünlerini görmek ve sıra dışı konsepte sahip yeni mağazasını deneyimlemek isteyenler Bağdat Caddesi No:338 adresindeki Samsung Deneyim Mağazası’nı ziyaret edebilirler.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER