Teknoloji

Samsung Chromebook Pro dokunmatik ekran ve kapasitif kalem ile yolda

samsung chromebook pro
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

samsung chromebook proBu yazın başında “Kevin” rumuzlu yeni bir Chromebook’un söylentileri web genelinde dolaşıyordu. ChromeUnboxed sitesi henüz resmi duyurusu yapılmamış bu modelin Samsung Chromebook Pro olduğunu iddia ediyor.

ChromeUnboxed, B&H’de bu cihaza ait olduğu öne sürülen bir ürün gösteriminin bir kullanıcı tarafından kendilerine bildirildiğini, ancak bu gösterimin kısa bir süre sonra kaldırıldığını iddia ediyor. Ne var ki, site daha sonra Adorama üzerinde de bu ürünün listelendiğini gösteren bir kanıtı ortaya koydu.

Yeni Chromebook bilgisayar etkileyici teknik özelliklerle gelecek gibi görünüyor. 360 derece dönebilen, 2400 x 1600 piksel çözünürlüklü 12.3 inç dokunmatik ekran, minimum ekran çerçevesi, 32 GB dahili hafıza, 4 GB RAM, kapasitif ekran kalemi, sadece 12.9 mm. kalınlıkta tamamen metal gövde ve 10 saate kadar çalışma ömrü sağlayan pil başlıca özellikler arasında yer alıyor. Donanımın Android uygulama desteği de göz önünde bulundurularak belirlendiği düşünülüyor.

samsung chromebook proCihazın Adorama’daki ön sipariş sayfasında 499 dolarlık bir yurt dışı satış fiyatı veriliyor. ChromeUnboxed sitesi, B&H’deki silinen ürün sayfasında dağıtımın 24 Ekimde başlayacağının yazdığını haber veriyor.

İLGİLİ HABERLER