Teknoloji

Rode NTH-100M ile kulaklık ve mikrofonu bir arada sunuyor

rode nth-100m

Mikrofon üreticisi olarak ünlenen Rode geçtiğimiz yıl NTH-100 ile kulaklık pazarına adım atmıştı. Şirket şimdi de NTH-100M ile kulaklık ve mikrofonu birleştirerek oyunculara yeni bir çözüm sunuyor. NTH-100M’yi mikrofonunu çıkararak kullanmak da mümkün oluyor. Şirket yeni ürününün “yayın kalitesinde” bir ses deneyimi sunacağının altını çiziyor.

NTH-100M’nin tasarımının oldukça tanıdık göründüğü söylenebilir. Şirket 40 mm dinamik sürücüler sayesinde frekans tepkimesinin minimum bozulmayla sağlandığının altını çiziyor.

Podcast veya video kurgusu yaparken doğal bir ses isteyenler için NTH-100M’nin uygun bir seçim olabileceği belirtiliyor. Aktif gürültü engelleme veya Bluetooth gibi özellikleri bulunmayan kulaklık, fiziksel anlamda rahat bir deneyim vadediyor. Ürünün hedef kitlesinde ise öncelikli olarak Twitch yayıncıları, podcast yapımcıları ve müzisyenler bulunuyor.

Rode NTH-100M için ne kadar gerekecek?

NTH-100 sahipleri diledikleri takdirde ayrıca satılacak olan mikrofonu alarak ürünlerini NTH-100M’ye dönüştürebilecek. NTH-Mic için 69 dolar ödemek gerekecek.

Rode NTH-100M’nin fiyat etiketinde ise 189 dolar yazacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER