Teknoloji

RedmiBook Pro 2022’nin tanıtım tarihi belli oldu

redmibook 16
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Xiaomi’nin Redmi markası, bu hafta yeni bir dizüstü bilgisayarı gözler önüne çıkaracak. Şirketten Weibo’ya yapılan paylaşıma göre, RedmiBook Pro 2022 adını taşıyan dizüstü bilgisayar 17 Mart’ta gözler önüne çıkacak. Bilgisayar Çin’de satılacak.

Redmi’nin Weibo’da yaptığı açıklamada şu ifadeler yer alıyor: “RedmiBook Pro, bu sefer çok sevdiğiniz ince dizüstü bilgisayarlarının zirve performansına meydan okuyacak seviyeye geliyor. RedmiBook Pro, size hayalinizin ötesinde bir performans sunacak.”

Dizüstü bilgisayar kısa süre önce Geekbench’in performans testinden geçmiş ve Intel’in 12. nesil Core i7-12650H işlemci taşıdığı görülmüştü. 10 çekirdekli işlemcide altı performans çekirdeği ve dört verimlilik çekirdeği bulunuyor. Bilgisayar tek çekirdekte 1800, çok çekirdekte ise 11872 puan alıyor.

redmibook pro 2022RedmiBook Pro 2022 hakkında henüz resmi bir bilgi bulunmuyor. Ancak yapılan açıklama ve mevcut sızıntı, kullanıcıları hem ince ve hafif hem de güçlü bir dizüstü bilgisayarın beklediğini gösteriyor.

İLGİLİ HABERLER