Teknoloji

Redmi Turbo 3’ün arka panel tasarımı yeni sızıntıyla görüldü

redmi turbo 3

Redmi’nin Turbo serisinin ilk üyesi yakında resmen gözler önüne çıkacak. Note ve K serilerinin arasında bir yere konumlandırılacak olan yeni seri, amiral gemisi telefonların seviyesinde bir performans sunacak. Serinin ilk üyesi ise Redmi Turbo 3 olacak. Yeni bir sızıntı bu telefona daha detaylı bakış atmayı sağlıyor.

Redmi Turbo 3’ün ilginç bir arka panel tasarımına sahip olduğu görülüyor. Burada ana kamera görevini 200 megapiksel çözünürlüklü sensörün üstleneceği belirtiliyor. Ana kamerada optik görüntü sabitleme özelliği de mevcut. Ortaya yerleştirilen sensörün makro kamera görevini üstlenmesi bekleniyor.

Weibo’da dolaşan sızıntılara göre, Redmi Turbo 3’ün kalbinde kısa süre önce duyurulan Qualcomm Snapdragon 8s Gen3 olacak. Bu işlemciye eşlik edecek RAM seçenekleri 16 GB’a kadar uzanacak. Dahili depolama alanı içinse maksimum seçenek 512 GB olacak.

Redmi Turbo 3 kutusundan Android 14 ile çıkacak

Turbo 3 kutusundan Android 14 ve HyperOS kullanıcı arayüzüyle çıkacak. Akıllı telefona ihtiyaç duyduğu enerjiyi 90W hızlı şarj destekli 5500 mAh kapasiteli pil verecek. 1220p çözünürlüklü 120 Hz 6.67 inç OLED ekran da telefonda kullanıcıları karşılayacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER