Teknoloji

Redmi Note serisinden dikkat çeken satış başarısı

redmi note

Xiaomi’nin alt markası Redmi’nin portföyünde oldukça başarılı telefonlar bulunuyor. Bu telefonlar arasında yeni üyeleri kısa süre önce tanıtılan Note serisi öne çıkıyor. Xiaomi’den yapılan son açıklama da, Redmi Note serisi adına önemli bir kilometre taşının geride bırakıldığını gösteriyor.

Bu açıklamaya göre, Redmi’nin Note serisinin küresel satış rakamı 100 milyonu geçti. Serinin ilk akıllı telefonu, 5 yıl önce çıkmıştı. Oldukça sert bir ortamda ve güçlü rakiplerle mücadele eden Redmi Note’un 5 yıllık bir sürecin sonunda 100 milyon seviyesine ulaşması önemli bir başarı olarak değerlendirilebilir.

Redmi Note 7 satışları 20 milyonu buldu

Geçtiğimiz mart ayında, Note 7 modelinin toplam sevkiyat sayısının 4 milyonu geçtiği belirtilmişti. Temmuz ayında ise bu sayının 15 milyonu bulduğu açıklanmıştı. Xiaomi’den verilen son bilgiye göre, Note 7’nin satış sayısı 20 milyona ulaştı.

Serinin en yeni üyeleri Note 8 ve Note 8 Pro’nun Türkiye lansmanı da geçtiğimiz gün gerçekleştirilmişti. Özellikle Note 8 Pro, serinin şimdiye kadarki en güçlü telefonu olma özelliğini taşıyor.

İLGİLİ HABERLER