Teknoloji

Dört arka kameralı ve delikli ekranlı Redmi Note 9S yakında bekleniyor

redmi note 9s

Hafta içinde Redmi Note 9 Pro ve Redmi Note 9 Pro Max modellerini Hindistan’da tanıtan Xiaomi, önümüzdeki günlerde de bu seriye yeni bir akıllı telefon daha eklemeyi planlıyor. Redmi Note 9S akıllı telefon 23 Mart’ta Singapur’da tanıtılacak.

Beklenen telefonun tanıtım görsellerine bakıldığında, tıpkı Note 9 Pro’da olduğu gibi dörtlü arka kamera tasarımını görüyoruz. Ayrıca Xiaomi’nin “DotDisplay” olarak adlandırdığı delikli ekran tasarımı da olacak gibi görünüyor.

Telefonun “Merlin” kod adıyla anıldığı ve M2003J6A1G model numarasını taşıdığı belirtiliyor. Note 9 Pro serisinde Snapdragon 720G işlemci var. Ancak Note 9S’in Snapdragon mu yoksa MediaTek işlemci mi taşıyacağı belli değil.

Ekran tarafında ise Full HD+ çözünürlüğün olması bekleniyor. Note 9 Pro’daki 6.67 inç ekrana göre biraz daha küçük bir ekran görebiliriz. 4 GB ya da 6 GB RAM ve 64 GB ile 128 GB depolama alanı seçenekleri de beklenen özellikler arasında bulunuyor. Redmi Note 9 Pro’daki gibi 5020 mAh kapasiteli pil ve 18W hızlı şarj adaptörü de beklenenler arasında listeleniyor.

Önümüzdeki günlerde yeni Android telefonla ilgili daha fazla detayın ortaya çıkmasını bekliyoruz.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER