Teknoloji

Redmi Note 9 Pro sızıntısı yeni detayları ortaya çıkarıyor

redmi note 9 pro

Redmi Note 9 serisi, bu hafta içinde düzenlenecek çevrimiçi bir etkinlikle gözler önüne çıkacak. Serinin amiral gemisi konumundaki Redmi Note 9 Pro hakkındaki bazı bilgiler, Geekbench üzerinde gerçekleştirilen bir benchmark testi sayesinde görülmüştü. 6 GB RAM taşıyan Android 10 işletim sistemli telefona dair son sızıntı, daha fazla detayı ortaya koyuyor.

Ünlü duyumcu Ishan Agarwal’in paylaşımına göre, Redmi Note 9 Pro’da 6.67 inç büyüklüğünde bir LCD ekran bulunuyor. Full HD+ çözünürlüklü bu ekranın 20:9 görüntü oranına sahip olduğu belirtiliyor. 16 megapiksel çözünürlüklü ön kameraya ise arka tarafta 48 megapiksel çözünürlüklü ana kamera, 8 megapiksel ultra geniş açılı sensör, 5 megapiksel makro kamera ve derinlik sensörü eşlik ediyor.

Agarwal’in paylaşımı, Redmi Note 9 Pro’yla ilgili başka bilgiler de barındırıyor. Akıllı telefonun kalbinde Qualcomm Snapdragon 720G işlemcinin bulunması ve bu işlemciye 4 veya 6 GB RAM’in eşlik etmesi bekleniyor. 64 ve 128 GB dahili depolama alanı seçenekleri bulunacağı belirtilen telefonun enerjisini 5020 mAh kapasiteli pilden alacağı ve bu pilin 18W şarj desteğine sahip olacağı da sızanlar arasında bulunuyor.

Redmi Note 9 Pro; beyaz, mavi ve siyah renk seçenekleriyle raflardaki yerini alacak. Telefona dair daha fazla detay için tanıtım etkinliğini beklemek gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER